بخش آنژیو گرافی بیمارستان شهید بهشتی کاشان به بهره برداری رسید

با حضور استاندار اصفهان، بخش آنژیو گرافی بیمارستان شهید بهشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان طی مراسمی به بهره برداری رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این مراسم با اشاره به تامین بخشی از هزینه خرید دستگاه توسط خیرین سلامت کاشان گفت: برای راه اندازی این بخش علاوه بر مخارج ساختمانی، 20 میلیارد ریال برای خرید دستگاه، تجهیزات و لوازم جانبی صرف شده است .

دکتر محمدرضا نیکبخت زیربنای ساختمان بخش آنژیوگرافی بیمارستان شهید بهشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان را یکهزار و 100 متر عنوان کرد و گفت: هشت میلیارد و هشتصد میلیون ریال برای احداث ساختمان این بخش که در طبقه چهارم ساختمان جدیدالاحداث تروما بیمارستان شهید بهشتی قرار دارد، هزینه شده است.

وی با اشاره به اینکه بیماریهای قلبی عروقی نخستین علل مرگ و میر در کشور و این شهرستان می باشد، افزود: راه اندازی این بخش برای تشخیص گرفتگیهای عروق سایر اندامهای بدن و باز کردن گرفتگی آنها به منظور کاهش مرگ و میرهای قلبی عروقی ضروری بود.

به گفته وی، در گذشته شهروندان کاشانی باید برای انجام این عمل تشخیصی و درمانی با صرف هزینه های گزاف به شهرستانهای قم، اصفهان و تهران می رفتند اما اکنون با راه اندازی این بخش علاوه بر بیماران کاشانی، مردم شهرستانهای همجوار از جمله آران و بیدگل، اردستان، محلات، بادرود، دلیجان و نطنز نیز می توانند از خدمات آن بهره مند شوند.

دکتر نیکبخت بهره برداری از بخش آنژیوگرافی در بیمارستان شهید بهشتی کاشان را گام نخست و مثبت در تشخیص بیماریهای قلبی بدون عمل جراحی و زمینه ای موثر برای راه اندازی بخش جراحی قلب در آینده نزدیک در این بیمارستان دانست.

مسئول بخش آنژیوگرافی بیمارستان شهید بهشتی کاشان نیز در این مراسم گفت: دراین بخش یک نفر فوق تخصص آنژیوپلاستی برای بازکردن عروق بیماران قلبی و عروقی با دستگاه، شش نفر متخصص آنژیوگرافی، یک نفر رادیولوژیست و 4 نفر پرستار آموزش دیده، خدمات تشخیص و درمان را نجام می دهند.

دکتر مجید مازوچی فوق تخصص آنژیو پلاستی افزود: این بخش هر روز در دو نوبت صبح و بعد از ظهر فعال خواهد بود که ظرفیت پذیرش آن در مرحله اول 5 نفر بیمار می باشد و پیش بینی می شود به 20 نفر بیمار افزایش یابد.

دکتر مازوچی تصریح کرد: با افتتاح این بخش نیاز به بخش جراحی قلب باز نیز درکنار آن بیشتر احساس می شود که راه اندازی هر اتاق عمل آن نیاز به 10 میلیارد ریال اعتبار دارد.

به گفته وی، سرعت گردش دستگاه تا 25 درجه در ثانیه می باشد و دستگاه توانایی ثبت سایر علائم حیاتی بیمار و اندازه گیری فشارخون چهار حفره قلب را به طور همزمان دارا می باشد.

مسئول تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان نیز گفت: دستگاه آنژیوگرافی نصب شده در بیمارستان بهشتی دارای سیستم عیب یاب اتوماتیک می باشد که در هنگام بوجود آمدن اشکال در دستگاه، به طور خودکار از طریق خط تلفن به شرکت سازنده آلمانی وصل شده و عیب آن رفع می شود.

دکتر سید امیر مسعود فرزاد فر افزود: تخت این دستگاه توانایی تحمل تا 390 کیلوگرم بار اعم از وزن بیمار، تجهیزات جانبی و فشارهای حین احیاء را دارد.

وی تصریح کرد: با این دستگاه که از سریعترین دستگاه های آنژیوکاردیاک می باشد، آنژیوگرافی عروق سایر اندامهای بیماران در یک مرحله قابل انجام است و اطلاعات ثبت شده می تواند در یک لوح فشرده ذخیره و به بیماران ارائه شود.

گفتنی است استاندار اصفهان پس از افتتاح بخش آنژیو گرافی بیمارستان شهید بهشتی کاشان ضمن عیادت از بیماران بخش سی سی یو این بیمارستان از نحوه پیشرفت فیزیکی طرحه های عمرانی در حال ساخت آن از جمله اورژانس تروما و بخش اعصاب و روان در مجموعه بیمارستان شهید بهشتی کاشان بازدید و سپس در جلسه هیئت امنا دانشگاه شرکت کرد.

ساعت : 7:41 -  روز  : چهار شنبه  - 7 /  7 / 1389 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :2750