بازدید دبیر شورای سلامت دهان وزارت بهداشت از دانشگاه

دبیر شورای سلامت دهان و دبیر شورای تخصصی دندان پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از دانشگاه روز پنج شنبه مورخ 4/9/95 بازدید کرد.

به گزارش وب دا، دکتر سعید عسکری از برنامه های اجرایی طرح تحول نظام سلامت در دانشگاه را مورد ارزیابی قرار داد.

معاون بهداشتی دانشگاه در این بازدید اظهار داشت: از ابتدای طرح تحول نظام سلامت در این دانشگاه در حوزه دهان و دندان تاکنون بالغ بر شش هزار ترمیم در پایگاه های ثابت سلامت دهان و دندان در مدارس علائیان، واحدی و شهدای کرک کاشان برای دانش آموزان انجام شده است.

دکتر سید علیرضا مروجی گفت: همچنین در این مدت بالغ بر 19 هزار دندان سالم دانش اموزان تحت فیشور سیلانت قرار گرفته است.

گفتنی است: برنامه ارتقاء سلامت دهان و دندان دانش آموزی از ابتدای سال 94 همزمان در مراکز خدمات جامع سلامت و سه مدرسه علائیان، واحدی و شهدای کرک کاشان با نصب یونیت ثابت در این مدارس با هدف ترمیم دندان برای اولین بار در کشور انجام می شود.

ساعت : 11:18 -  روز  : شنبه  - 6 /  9 / 1395 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :613