انجام 34 عمل جراحی قلب باز تاکنون در بیمارستان شهید بهشتی کاشان

پس از راه اندازی مرکز قلب امام علی (ع)
انجام 34 عمل جراحی قلب باز تاکنون در بیمارستان شهید بهشتی کاشان

سرپرستار اتاق عمل جراحی قلب باز کاشان گفت: طی دو ماه اخیر تعداد 34 عمل جراحی قلب باز در مرکز قلب و عروق امام علی (ع) مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی کاشان انجام شده است.

به گزارش خبرنگار وب دا، سید حبیب اله هاشمی ضمن قدردانی از اعتماد بیماران کاشانی به مجموعه جراحی قلب باز کاشان افزود: این مرکز از دهه سوم تیرماه شروع به فعالیت کرده و تاکنون 34 عمل جراحی قلب باز را با موفقیت انجام داده که 6 عمل در تیرماه، 9 عمل در مردادماه و 19 عمل در شهریورماه انجام شده است.

به گزارش خبرنگار وب دا، وی تصریح کرد: همه بیماران جراحی شده تاکنون، با حال عمومی رضایت بخش و عملکرد قلبی مطلوب از بیمارستان شهید بهشتی مرخص شدند و طی اکو کاردیو گرافی انجام شده در این بیمارستان موفقیت آمیز بودن عملشان تایید شده است.

وی، میانگین سنی بیماران جراحی شده در این بخش را 65 سال ذکر کرد و گفت: مسن ترین آنها پیرمردی 95 ساله و کم سن ترین شان جوانی 30ساله بوده است.

سرپرستار اتاق عمل جراحی قلب باز کاشان افزود: این مرکز مجموعه ای کامل از جدیدترین، مجهزترین و به روزترین تجهیزات استاندارد جراحی قلب ایران میباشد و از معدود اتاقهای عمل قلب باز در کشور می باشد که از چنین امکاناتی برخوردار است.

به گزارش خبرنگار وب دا، هاشمی گفت: تعامل و ارتباط تنگاتنگ این بخش با بخش آنژیوگرافی مرکز قلب امام علی (ع) بیمارستان شهید بهشتی کاشان از عوامل مهم در موفقیت این مرکز است.

وی خواستار حمایت بیش از پیش مسئولین دانشگاه به ویژه در خصوص افزایش نیروی انسانی آموزش دیده جهت ارتقاء خدمت رسانی به بیماران و گسترش بخشهای مربوطه شد.

وی در پایان گفت: مرکز تخصصی درمانی قلب امام علی (ع) مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی کاشان به صورت شبانه روزی برای انجام آنژیو گرافی، آنژیوپلاستی و جراحی قلب باز آماده پذیرش بیماران و شهروندان گرامی است.

ساعت : 11:27 -  روز  : یکشنبه  - 10 /  7 / 1390 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1360