اعضاء بدن بیمار کاشانی به چند بیمار نیازمند زندگی دوباره بخشید

اعضاء بدن بیمار مرگ مغزی کاشانی به چند بیمار نیازمند زندگی دوباره بخشید.

به گزارش وب دا، سرپرست مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی کاشان، با اعلام این مطلب گفت: مرحوم آرزو لطفی بیمار 25 ساله بر اثر سانحه تصادف به این بیمارستان منتقل و بستری شد.

دکتر مهران شریفی افزود: این بیمار علی رغم انجام اقدامات درمانی توسط تیم پزشکی دچار مرگ مغزی گردید که با رضایت و فداکاری خانواده ایشان و با تلاش و پیگیری پرسنل و پزشکان بخشICU2 و اکیپ اعزامی از تهران قلب، ریه، کلیه و کبد و سایر نسوج قابل پیوند به بیماران نیازمند اهداء گردید.

وی، ضمن قدردانی و آرزوی صبر و بردباری برای خانواده آن مرحوم، برای آن عزیز نیز علو درجات را از درگاه ایزد منان مسئلت نمود.

گفتنی است داوطلبان اهداء عضو می توانند با مراجعه به معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان و یا پورتال www.ehda.irنسبت به تکمیل فرم و دریافت کارت اهداء اقدام نمایند.

ساعت : 14:9 -  روز  : سه شنبه  - 2 /  9 / 1395 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :658