جلسه دانشگاهی ستاد اجرایی برنامه تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت برگزار شد

جلسه دانشگاهی ستاد اجرایی برنامه تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت با حضور رئیس دانشگاه، معاون بهداشتی و سایر اعضا روز دو شنبه مورخ 24/08/1395 در سالن شهداء برگزار شد.

به گزارش وب دا دکتر محمد حسین اعرابی رئیس دانشگاه در این جلسه، بر لزوم تسریع در تهیه و تحویل رایانه­های مورد نیاز حوزه معاونت بهداشتی و هماهنگی کلیه­ی واحدهای ذیربط دانشگاه بمنظور پرداخت پرسنل شرکتی تاکید نمود.

این گزارش حاکیست معاون بهداشتی دانشگاه  گزارشی از روند ثبت اطلاعات جمعیتی و خدمات انجام شده به جمعیت تحت پوشش دانشگاه در 45 روز گذشته ارائه و برنامه ­ها و اهداف اجرایی 45 روز آینده را بیان نمود.

ارائه خدمات سلامت به عشایر، روستائیان و شهرهای زیر 20 هزار نفر، تامین و ارتقاء مراقبت­های اولیه سلامت در قالب گسترش و تقویت شبکه بهداشت و درمان در مناطق شهری از برنامه­ های تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت است.

ساعت : 14:9 -  روز  : سه شنبه  - 25 /  8 / 1395 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :486