در راستای اجرای طرح سلامت صورت گرفت:

بازدید رییس دانشگاه از پایگاه های سلامت صابر و صادقپور و مرکز آموزش بهورزی کاشان

در راستای اجرای طرح تحول نظام سلامت، رییس دانشگاه به صورت سرزده از پایگاه های سلامت صابر و صادقپور و مرکز آموزش بهورزی کاشان امروز مورخ 24/8/95 بازدید کرد.

به گزارش وب دا، دکتر محمد حسین اعرابی در این بازدیدها، از نزدیک در جریان روند امور و فعالیت ها قرار گرفت و توصیه های لازم را به عوامل ذیربط ابلاغ نمود.

وی، ضمن تقدیر از اقدامات همکاران فعال در زمینه طرح تحول سلامت ابراز امیدواری کرد: با اجرای هر چه دقیق تر این طرح شاهد ارائه خدمات مطلوب‌تر بهداشتی - درمانی در منطقه باشیم.

لازم به ذکر است ارائه خدمات سلامت به عشایر، روستائیان و شهرهای زیر 20 هزار نفر، تامین و ارتقاء مراقبت­های اولیه سلامت در قالب گسترش و تقویت شبکه بهداشت و درمان در مناطق شهری از دیگر برنامه­ های طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت است.

ساعت : 14:20 -  روز  : دو شنبه  - 24 /  8 / 1395 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :508