نشست هیات بازرسی بورد تخصصی دندان پزشکی وزارت بهداشت با رییس دانشگاه

نشست اعضای هیات بازرسی بورد تخصصی دندان پزشکی وزارت بهداشت با رییس دانشگاه روز چهارشنبه مورخ 19/8/95 برگزار شد.

به گزارش وب دا، اعضای هیات بازرسی بورد تخصصی دندان پزشکی وزارت بهداشت در این نشست گزارشی از بازیدهای به عمل آمده از دانشکده دندان پزشکی دانشگاه را ارائه کردند.

اعضای هیات بازرسی بورد تخصصی دندان پزشکی وزارت متبوع، ضمن تقدیر از زحمات صورت گرفته در دانشکده دندان پزشکی، پیشنهادات خود در حوزه آموزش و نقطه نظرات اعضای هیات علمی و دانشجویان این دانشکده را ارائه کردند.

دکتر محمد حسین اعرابی رییس دانشگاه در این جلسه، ضمن تشکر از حضور اعضای هیات بازرسی بورد تخصصی دندان پزشکی وزارت بهداشت، به تشریح و تبیین اقدامات انجام شده در این دانشکده پرداخت.

وی، از آمادگی کامل دانشگاه جهت تجهیز این دانشکده با به روز ترین امکانات و تجهیزات تاکید کرد.

ساعت : 12:29 -  روز  : پنج شنبه  - 20 /  8 / 1395 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :492