ارتباط با شهدا واسطه فیضی برای رسیدن به حیات طیبه است

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: ارتباط با شهدایی که نزد پروردگارشان روزی می خورند، واسطه فیضی برای رسیدن ما به این حیات طیبه است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، حجت الاسلام علیرضا شاه فضل در مراسم آغاز سال تحصیلی 90-89 در دانشگاه علوم پزشکی کاشان که با تجدید میثاق شهدا برگزار شد، با استناد به آیه شریفه " و لاتحسبن الذین قتلوا فى سبیل الله امواتا، بل احیاء عند ربهم یرزقون" گفت: علقه با شهدا و پیوند با افکار و اهداف آنها باعث می شود که ما از روزیهای الهی و توجه معنوی آنها بهره مند شویم.

وی افزود: همه ما دانشگاهیان امروز در آغاز سال تحصیلی باید با استمداد از این شهدا که در همه امور از ما پیشی گرفته اند، برای پیشرفت تحصیلی و زندگیمان از آنها کمک بخواهیم.

به گفته وی، رسالت ما در برابر شهیدانی که هدف اصلی شان، اعتلای اسلام و انقلاب بود، تلاش در جهت تداوم این اهداف و حفظ شان و جایگاه واقعی نظام جمهوری اسلامی است.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کاشان خاطر نشان کرد: دستیابی به این اهداف با الگو قرار دادن راه و رسم زندگی شهدا و پیشتازی در مسائل علمی میسر می شود.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این مراسم گفت: ما دانشگاهیان علوم پزشکی کاشان در آغاز سال تحصیلی جدید بر سخت کوشی و تلاش علمی مضاعف در راستای ارتقاء سلامت جامعه با شهدا میثاق می بندیم .

دکتر محمدرضا نیکبخت با تاکید بر اینکه مزار شهدای گمنام محل میثاق و تجدید بیعت با آرمانها و اهداف شهداست افزود: در اینجا با شهدایی تجدید بیعت می کنیم که با خون مقدس خود زمینه را برای امنیت، آسایش، تلاش، تحصیل و استقلال ما فراهم کردند و در آبادانی و اعتلای این نظام و کشور ، از همه هستی خود گذشتند.

وی با تاکید بر تجدید بیعت با شهدا گفت: ما در اینجا با شهدا عهد می بندیم که به وظایفمان به نحو احسن عمل کنیم تا ایران اسلامی را بیش از پیش سرفراز نموده و پرچم پرافتخار کشورمان را بر فراز قله های علمی جهان به اهتزاز در آوریم.

دکتر نیکبخت با اشاره به این فرمایش مقام معظم رهبری که فرمود "اگر ابرقدرتها بر دنیا حکومت می کنند به خاطر سیطره علمی آنها بر دنیاست"خاطر نشان کرد: وظیفه اصلی ما در این برهه از زمان، تلاش علمی در جهت رسیدن به جایگاه برتر جهان است.

وی تصریح کرد: ما که خود را ام القرای جهان اسلام می دانیم باید در جهت نمونه کردن نظام و کشور نهایت تلاش علمی و عملی خود را به کار بندیم.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کاشان در پایان یادآور شد: اقدام مستکبران در خصوص توهین و جسارت به قرآن، گرچه دل همه مسلمانان را به درد آورد اما باعث رسوایی خودشان و بیزاری دنیا نسبت به آنها شد.

دکتر نیکبخت گفت: دشمنان با این اقدام، به همگان ثابت کردند که عناد اصلی آنها خصومت با اسلام و ترس از گسترش این دین مبین در سراسر دنیاست.

عضو هیئت علمی گروه معارف دانشگاه علوم پزشکی کاشان نیز در این مراسم گفت: همانطور که در همه دورانها مردم از عظمتها و معنویات امام حسین (ع) بهره می گیرند ما نیز می توانیم از حضور شهدا که ادامه دهنده راه سیدالشهداء (ع) می باشند، استفاده کنیم.

حجت الاسلام حبیب اله یوسفی افزود: دفن شهدادر کنار مسجد دانشگاه نقطه عطفی است برای اینکه همیشه این دو گوهر گرانبها را ناظر و شاهد اعمال و وظایفمان بدانیم .

مراسم آغاز سال تحصیلی 90-89 در دانشگاه علوم پزشکی کاشان با تجدید میثاق با شهدا در کنار مزار شهدای گمنام مدفون در این دانشگاه آغاز شد.

تلاوت قرآن، نواختن مارش نظامی و ادای احترام به شهدا و نثار گل بر سر مزار شهدای علوم پزشکی کاشان از جمله برنامه های این مراسم با حضور دانشجویان، اعضای هیئت علمی، مسئولین و کارکنان دانشگاه بود.

گفتنی است حدود دو هزار و پانصد دانشجو در سی ‪  رشته کارشناسی در چهار دانشکده پزشکی، پرستاری، مامایی، بهداشت و پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشغول به تحصیل هستند.

ساعت : 7:54 -  روز  : دو شنبه  - 5 /  7 / 1389 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :2384