در راستای طرح تحول سلامت در حوزه آموزش

نشست رئیس دانشگاه با اعضای هیأت علمی دانشکده پرستاری مامایی

نشست رئیس دانشگاه با اعضای هیأت علمی دانشکده پرستاری مامایی،  امروز مورخ 1/2/95 در سالن کنفرانس دانشکده پرستاری مامایی برگزار شد.

به گزارش وب دا، این نشست به منظور بررسی وضعیت گروههای آموزشی دانشکده پرستاری  با حضور معاون آموزشی دانشگاه و  مدیر گروههای آموزشی این دانشکده تشکیل گردید.

رییس دانشگاه، در این نشست ضمن تبریک فرا رسیدن ولادت حضرت امام علی (ع) اظهار داشت:  با توجه به تواناییهای بالقوه دانشکده پرستاری مامایی انتظار می رود، این دانشکده در برنامه های طرح تحول سلامت در حوزه آموزش به صورت فعال شرکت نموده و وظایف محوله به قطب آموزشی در رشته های مرتبط را به نحو مطلوبی پیگیری نماید.

دکتر محمد حسین اعرابی ضمن تاکید بر ضرورت توجه به اخلاق حرفه ای و مسئولیت پذیری در برنامه های آموزشی، رهنمود های لازم  در این زمینه را بیان نمود.

این گزارش حاکیست: مدیران گروههای آموزشی دانشکده پرستاری مامایی نیز در این نشست گزارش مبسوطی از  عملکرد و فعالیتهای هر گروه در سال 94  ارائه دادند.

لازم به ذکر است در ادامه اعضای جلسه  به بیان دیدگاه ها و نقطه نظرات خود در خصوص نیازها و مشکلات پیش رو  هر گروه و ارائه راهکارهای موجود پرداختند.

ساعت : 19:2 -  روز  : چهار شنبه  - 1 /  2 / 1395 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :583