آیین بزرگداشت روز پزشک و داروساز در کاشان برگزار شد

آیین بزرگداشت روز پزشک و داروساز پنجشنبه شب مورخ 3/6/90 در آمفی تئاتر مرکزی دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این مراسم در خصوص اخلاق پزشکی و لزوم پای بندی به آن سخنانی را ایراد کرد.

دکتر محمدحسین اعرابی افزود: رعایت اخلاق در میان جامعه پزشکی از ضروریات است، چرا که پزشکی پیش از آنکه شغل باشد، عشق به همنوع است.

وی تصریح کرد: برخی اشتباهات در میان پزشکان نبایستی موجب نگرش منفی در کل جامعه پزشکی شود که در این صورت خدشه های جبران ناپذیری به این قشر و به تبع آن به مردم وارد خواهد شد.

وی در بخش دوم سخنان خود با اشاره به امکانات خوب موجود در کاشان برای تشخیص و درمان بیماریها گفت: درحال حاضر امکانات درمان بیماریهای قلبی و عروقی بطور کامل در این شهرستان وجود دارد بطوریکه از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از 15بیمارقلبی و عروقی در مرکز تخصصی قلب امام علی (ع) بیمارستان شهید بهشتی کاشان تحت عمل موفقیت آمیز جراحی قلب باز و آنژیوپلاسی قرار گرفته اند.

دکتر محمد حسین اعرابی، با اشاره به سطح بالای بسیاری از شاخصهای سلامت در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: متاسفانه در این حوزه از لحاظ تصادفات آمار بسیار بالا و ناخوشایندی داریم که کاهش آن نیازمند فرهنگ سازی است.

وی، از تمامی شهروندان و نهادهای دولتی و غیر دولتی منطقه خواست در رفع این معضل که آمار مرگ و میر ناشی از آن در رده های اول قرار دارد، این دانشگاه را یاری کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان همچنین "معضل اعتیاد" را از تهدید های جدی در بخش روانی و اجتماعی این شهرستان ذکر و خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه بیماری های قلبی و عروقی اولین عامل مرگ و میر در کاشان است دانشگاه علوم پزشکی کاشان دراین زمینه نیز اقدام به اجرای طرحی برای پیشگیری از این بیماریها کرده است.

دکتر اعرابی افزود: در این طرح در زمینه پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی به خانواده ها آموزش داده می شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان با بیان اینکه در حال حاضر در کاشان امکانات درمان بیماریهای قلبی وعروقی را بطورکامل داریم، افزود: تاکنون بیش از 15 بیمار قلبی و عروقی در مرکز جراحی قلب امام علی (ع) مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی کاشان تحت عمل جراحی قلب باز و آنژیوپلاستی قرار گرفته اند که با موفقیت همراه بوده است.

رئیس سازمان نظام پزشکی شهرستان کاشان نیز در این آیین با اشاره به وضعیت مطلوب تعداد پزشکان در این شهرستان گفت: نسبت پزشکان به جمعیت کل کشور، یک به هزار است که این میزان در شهرستان کاشان یک به پانصد نفر است.

دکتر محمدرضا شریف، در ادامه به مشکلات پزشکان عمومی و کارشناسان مامایی در کاشان اشاره و تاکید کرد: تعداد این افراد 650 نفر است که همگی با مشکل اشتغال مواجه هستند.

وی، همچنین نبود انجمن های علمی و تخصصی پزشکی را یکی از خلاهای موجود در شهرستان دانست و خاطر نشان کرد: وجود چنین انجمن هایی نظیر انجمن تخصصی جامعه جراحان به عنوان بازوی نظام پزشکی به ارتقای سطح علمی جامعه پزشکی یاری می رساند.

نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی، در این مراسم، بیداری اسلامی مردم منطقه را حاصل تدبیر حضرت امام خمینی(ره) در زنده کردن نام قدس دانست.

علی اصغر گرانمایه گفت: روز جهانی قدس از معجزات بزرگ عصر حاضر و یادگار بنیان گذار کبیر انقلاب اسلامی است.

وی افزود: بیداری مردم مسلمان منطقه و حتی کشورهای اروپایی حاصل سالها فریاد ظلم ستیزی ملت آزادی خواه ایران اسلامی است که به برکت تدبیرهای هشیارانه امام راحل و رهبر معظم انقلاب حاصل شده است.

وی، با بیان اینکه رژیم نامشروع و جعلی صهیونیستی بیش از 60 سال پیش غاصبانه کشور فلسطین را اشغال کرده و مردم مظلوم آن را مورد نسل کشی قرار داد، خاطر نشان کرد: در آن شرایط و در اوج سکوت همه مجامع بین المللی فریاد امام خمینی(ره) نام قدس را در تاریخ زنده کرد.

مهندس گرانمایه، با اشاره به نتیجه بخش بودن فریاد آزادی خواهانه ملت های مسلمان منطقه و از بین رفتن دیکتاتورهای هم پیمان رژیم اشغالگر قدس، افزود: ثمره تداوم حمایت از انتفاضه مردم مظلوم فلسطین، آزادی قلب جهان اسلام و بیت المقدس خواهد بود.

در اختتامیه این مراسم از پزشکان نمونه توسط دانشگاه علوم پزشکی کاشان، سازمان نظام پزشکی کاشان، بیمارستان خصوصی میلاد، مدیریت درمان سازمان بیمه تامین اجتماعی و اداره بیمه خدمات درمانی با اهدای لوح تقدیر تجلیل شد.

ساعت : 15:43 -  روز  : شنبه  - 5 /  6 / 1390 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1813