در راستای اجرای طرح تحول در نظام سلامت:

بازدید نماینده یونیسف از برنامه ارتقاء فعالیت فیزیکی نوجوانان در کاشان

در راستای اجرای طرح تحول در نظام سلامت،  نماینده یونیسف، ظهر روز دوشنبه مورخ 24/12/94 از روند اجرای برنامه ارتقاء فعالیت فیزیکی نوجوانان در  کاشان با بهره گیری از ارتباطات بین بخشی  بازدید کرد.

به گزارش وب دا، دکتر ویل پارکز (will parks)، از مدرسه ابتدایی دخترانه شاهد "علی بن ابی طالب (ع)"، مقطع متوسطه دخترانه دوره اول "ابن سینا" و مقطع متوسطه دخترانه دوره اول  "امام جعفر صادق (ع)" بازدید و از نزدیک در جریان روند اجرای این برنامه قرار گرفت.

این گزارش حاکیست: در این بازدید که نماینده یونیسف، معاون نماینده یونیسف،رئیس اداره سلامت نوجوانان و مدارس وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، معاون سیاسی اجتماعی فرماندار ویژه کاشان، معاون بهداشتی دانشگاه ، رییس آموزش و پرورش و جمعی از مسئولین و مدیران شهرستان حضور داشتند، دکتر پارکز رضایت مندی خود را اجرای برنامه خصوصا هماهنگی بین بخشی با اداره آموزش و پرورش، فرمانداری، شهرداری، سازمان های مردم نهاد، سازمان تربیت بدنی شهرستان کاشان  و خصوصا مشارکت دانش آموزان در طراحی، برنامه ریزی، اجرا و ارزیابی این برنامه اعلام کرد.

برپایه این گزارش، مقرر شد پروتکل اجرایی این برنامه با توجه به تجربیات دانشگاه علوم پزشکی کاشان جهت اجرای در کلیه دانشگاههای سراسر کشور ابلاغ شود.

گفتنی است: نتایج نهایی ارزیابی این برنامه در پایان سال 2016 اعلام خواهد شد.

ساعت : 15:5 -  روز  : سه شنبه  - 25 /  12 / 1394 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :564