بوستان پرستار در شهرستان کاشان افتتاح شد

بوستان پرستار شهرستان کاشان با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی کاشان، شهردار شهرستان و جمعی از مسئولان و مدیران شهرستان امروز مورخ 18/12/94 افتتاح شد.

به گزارش وب دا، رییس دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این مراسم، نقش سازمان ها و دستگاه های اجرایی به ویژه شهرداری ها را درارتقاء سلامت جامعه، بسیار اثربخش دانست.

دکتر محمد حسین اعرابی، با بیان اینکه تلاش های بی دریغ پرستاران در خدمت به جامعه بر هیچ کس پوشیده نیست، اظهار داشت: نامگذاری این بوستان به نام پرستار کمترین کاری است که می توان برای تکریم این قشر زحمت کش انجام داد.

شهردار کاشان نیز در این مراسم، با بیان اینکه بوستان پرستار متناسب با اقلیم آب و هوایی گرم و خشک کاشان طراحی و ساخته شده است، گفت: بیش از هفت هزار اصله درخت و درختچه و انواع گیاهان زینتی مقاوم در این بوستان کاشته شده تا کمبود آب در منطقه نیز مدیریت شود.

سید مهدی ناظم رضوی، با اشاره به شروع ساخت این بوستان از اسفند ماه سال گذشته اظهار داشت: این بوستان با مساحت 20هزار متر مربع و با اعتباری بالغ بر 10 میلیارد ریال طراحی شده است.

وی اظهار داشت: این بوستان دارای فضای مناسبی برای دانشجویان، دانشگاهیان، همراهان بیماران و ساکنین  سایت مسکونی دانشگاه با امکانات و تجهیزات پزشکی است.

گفتنی است در این مراسم به صورت نمادین از کتاب پزشکان کاشان رو نمایی شد.

کتاب پزشکان کاشان با تیراژ3500جلد و هزینه یک میلیارد ریال تهیه و تدوین شده است که در آن اطلاعاتی از تاریخ پزشکی شهرستان از ابتدا تاکنون به همراه اطلاعات (آدرس و شماره تماس) مراکز بهداشتی درمانی شهرستان درج شده است.

ساعت : 13:41 -  روز  : سه شنبه  - 18 /  12 / 1394 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :957