پیام تبریک ریاست دانشگاه به مناسبت روز پزشک

بسمه تعالی

پزشکان ضامن سلامت جامعه ، امنیـت روحی بیماران و فرشتگان نجاتی هستند که درد جسم را با روح بلندشان در سایه لطف الهی التیام می بخشند.
همانانی که طبابت را با حکمت و اخلاق در آمیخته و با دم مسیحیائی خویش، درد و رنج را از جسم و روان دردمندان زدوده و شوق امید را در کالبد جسم و روح زندگی آنان می دمند.

و نماد برجسته و الگوی بارز چنین حکیمان و اندیشوران دلسوز و عالمان فرزانه در تاریخ پر فروغ این سرزمین، طبیب نامور و نابغه بزرگ ایرانی، شیخ الرئیس ابوعلی سینا است که بدلیل ارتباطش با خدا و مکتب وحی، نور حکمت الهی در دل او درخشید و به حکیم الهی تبدیل شد.

پزشکان عزیز، همکاران گرانقدر جامعه پزشکی
سلام علیکم

اینجانب فرارسیدن یکم شهریورماه ، زاد روز حکیم بوعلی سینای بزرگ و روز پزشک را به تمامی پزشکان دلسوز و زحمتکش سرزمین اسلامی ایران به ویژه حوزه دانشگاه علوم پزشکی کاشان تبریک عرض می نمایم.

دکتر محمدحسین اعرابی
رئیس دانشگاه

ساعت : 15:30 -  روز  : سه شنبه  - 1 /  6 / 1390 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :5940