بیانیه دانشگاه علوم پزشکی کاشان در خصوص محکوم کردن اهانت به قرآن کریم

بسم الـ... الرحمن الرحیم

والذین کفروا و کذبوا بایاتنا اولئک اصحاب النار هم فیها خالدون

و آنانکه کافر شدند و تکذیب آیات ما کردند آنها البته اهل دوزخند و در آتش آن همیشه معذب خواهند بود ( سوره بقره آیه 39 )

از آنجائیکه همواره دشمنان نابخرد در برابر مبانی ارزشمند و مقدس اسلام عاجز هستند این بار نیز به بدترین و نابخردانه ترین اقدام ممکن متوسل شده اند ، غافل از اینکه تقدیر الهی به گونه ی دیگری است .

این اقدام زشت و جنون آمیز که در راستای خوش خدمتی به سردمداران صهیونیسم بین الملل انجام گرفت ، خود نشانه ای از پروژه اسلام هراسی استکبار جهانی است که نه تنها دستاوردی برای ایادی پست و بی مقدار این اقدام ندارد بلکه ، نفرت و بیزاری مسلمانان و پیروان دیگر ادیان توحیدی جهان را نیز از عوامل استکبار جهانی برانگیخته است .

دشمنان اسلام باید بدانند که این اقدام غیر عاقلانه آنها ، چهره واقعی پنهان در نقابهای تزویرشان را بر ملا کرده و سرآغازی برای موج جدید گرایش به اسلام و قرآن در سراسر دنیا خواهد بود .

ما اعضای هیئت علمی ، جامعه پزشکان ، پیراپزشکان ، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کاشان ضمن محکوم کردن این عمل نفرت انگیز اعلام می داریم که در دفاع از ارزشها ، شعائر و مبانی اسلامی تا پای جان ایستاده و از منویات ولی امر مسلمین جهان حضرت آیت الـ.. العظمی امام خامنه ای حمایت می کنیم .

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان

ساعت : 8:56 -  روز  : شنبه  - 27 /  6 / 1389 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1441