بازدید اعضای برد تخصصی رشته تغذیه وزارت بهداشت از گروه تغذیه دانشگاه

اعضای برد تخصصی رشته تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از گروه تغذیه دانشگاه بازدید کردند.

به گزارش وب دا، گروه ارزیاب وزارت متبوع در این بازدید که روز پنجشنبه مورخ 8/11/94 صورت گرفت، ظرفیت ها و پتانسیل های این گروه آموزشی دانشگاه را بررسی کردند.

این گزارش حاکیست: گروه ارزیاب وزارت بهداشت به منظور بررسی وضعیت گروه تغذیه دانشگاه و راه اندازی  رشته کارشناسی ارشد تغذیه  از کلاس‌های درس و آزمایشگاه تغذیه بازدید و با اعضای هیأت علمی این رشته و دانشجویان رشته تغذیه این دانشگاه نیز دیدار و گفتگو کردند.

در پایان تیم ارزیاب وزارت متبوع، در نشستی که با اعضای هیأت علمی این گروه و مسئولین دانشکده پزشکی داشتند گزارشی از روند بررسی فرآیندهای آموزشی و نقاط ضعف و قوت این فرآیندها و نقطه نظرات خور را ارائه دادند.

ساعت : 12:23 -  روز  : شنبه  - 10 /  11 / 1394 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :722