راه اندازی بخش مراقبت های ویژه بیمارستان سیدالشهدا (ع)

بخش مراقبت های ویژه بیمارستان سیدالشهدا (ع) شهرستان آران و بیدگل راه اندازی شد.

به گزارش وب دا، رییس بیمارستان سیدالشهدا (ع) آران و بیدگل ضمن اعلام این خبر گفت: ساخت بخش مراقبتهای ویژه ازسال 1388 توسط خیر سلامت زنده یاد منصور سحابی آغاز شد و با حمایت مسوولین دانشگاه و منطقه تکمیل و تجهیز گردید.

دکتر سعید احسنی افزود: هزینه مورد نیاز بالغ بر 8 میلیارد ریال بوده که مبلغ یک میلیارد و سیصد میلیون ریال توسط این خیر گرامی پرداخت و lمابقی توسط دانشگاه علوم پزشکی کاشان هزینه شده است.

وی افزود: بهره برداری آزمایشی از این بخش در پاییز سال جاری آغاز شد و پس از یک ماه به طور کامل وارد چرخه ی خدمت رسانی گردید.

دکتر احسنی اذعان داشت: این بخش چهار تخت فعال دارد که پس از بهره برداری نقش مهمی در کاهش آمار بیماران اعزام شده به شهرستان های دیگر از جمله کاشان داشته است.

راه اندازی بخش اکسیژن ساز مرکزی بیمارستان سیدالشهدا(ع)

وی، در ادامه از راه اندازی بخش اکسیژن ساز مرکزی بیمارستان سیدالشهدا(ع) خبر داد.

دکتر احسنی اظهار داشت: ساخت این بخش دی ماه سال 1393 در فضایی به مساحت 150مترمربع توسط خیر سلامت حاج مرتضی محبوبی و با نظارت دانشگاه علوم پزشکی آغاز شد.

رییس بیمارستان سیدالشهدا (ع) آران و بیدگل افزود: با راه اندازی این واحد در پاییز سال جاری اکسیژن به طور مداوم برای کلیه تخت های بستری در بخش های بیمارستان به صورت سیستماتیک جریان دارد.

وی اذعان داشت: هزیه مورد نیاز بالغ بر 2 میلیارد و سیصد میلیون ریال بوده است که مبلغ یک میلیارد و هشتصد میلیون ریال توسط این خیر گرامی و مبلغ پانصد میلیون ریال توسط دانشگاه علوم پزشکی پرداخت شده است.

ساعت : 14:7 -  روز  : دو شنبه  - 5 /  11 / 1394 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :591