به مناسبت روز جهانی ایدز:

برنامه های مختلفی به همت دانشگاه برگزار شد

به مناسبت روز جهانی ایدز، برنامه ها و اقدامات مختلفی به همت دانشگاه در سطح شهرستان اجرا شد.

به گزارش وب دا، جلسه آموزشی ایدز جهت خانواده های تحت پوشش توسط گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های واگیر و با مشارکت کمیته امداد امام خمینی برگزار گردید.

در این جلسه ضمن آموزش راه های انتقال و عدم انتقال، علائم  و راه های پیشگیری بیماری، در خصوص خود مراقبتی در جلوگیری از گسترش بیماری، وجود انگ و تبعیض نسبت به بیماران و باورهای نادرست مطالبی عنوان شد.

آموزش پیشگیری از ایدز جهت دانشجویان دانشگاه کاشان با حضور بیمارHIVمثبت

همایش پیشگیری از ایدز  با همکاری واحد واگیر معاونت بهداشتی و معاونت فرهنگی و دانشجویی در محل تالار آزادی دانشگاه کاشان برگزار گردید.

دکتر شیخ زاده معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه کاشان در این جلسه، خواستار تعامل بیشتر دانشگاه کاشان با دانشگاه علوم پزشکی در امر آموزش و اطلاع رسانی در این راستا شد.

مهندس محمود نعمتیان کارشناس مسئول واحد واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه، آمار و اپیدمیولوژی بیماری ایدز  را ارائه کرد و استفاده از پتانسیل و توانمندی های دانشجویان در امر آموزش و اطلاع رسانی ایدز را خواستار شد.

برپایه این گزارش، در ادامه جلسه میهمان  HIV+،به ایراد مشکلات افراد مبتلا و خانواده های آنان اشاره کرد و رفع انگ و تبعیض بیماران در جامعه را از مهمترین موانع در برنامه ایدز دانست.

آموزش ایدز جهت معاونین و مربیان پرورشی، معاونین فناوری و هوشمند سازی و مراقبین سلامت آموزش و پرورش کاشان

به مناسبت روزجهانی ایدز، برای معاونین و مربیان پرورشی، معاونین فناوری و هوشمند سازی و مراقبین سلامت آموزش و پرورش کاشان برنامه آموزشی توسط واحد واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان و با همکاری اداره آموزش و پرورش در محل کانون الزهرا برگزار گردید.

مهندس محمود نعمتیان کارشناس مسئول واحد واگیر معاونت بهداشتی در این کارگاه، آمار و اپیدمیولوژی بیماری ایدز  را ارائه داد و بر اهمیت آموزش و اطلاع رسانی در خصوص بیماری تاکید کرد.

محمود خدمتی مدیر آموزش و پروش کاشان نیز در این جلسه، اهمیت هماهنگی برون بخشی در برنامه ایدز را مهم دانست و خواستار ایفای نقش ارگان های مرتبط با برنامه ایدز شد.

برگزاری مسابقات تکواند، با هدف اطلاع رسانی ایدز

برنامه آموزشی ایدز جهت تکواندوکاران لیگ کاشان توسط گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های واگیر و با همکاری اداره ورزش وجوانان در آذرماه 94 برگزار گردید.

پزشک هماهنگ کننده سل و ایدز معاونت بهداشتی دانشگاه، ضمن اشاره به اهمیت بیماری، راه های انتقال و عدم انتقال، علائم و راه های پیشگیری از  بیماری را پراهمیت دانست.

دکتر هدایتی، بر خود مراقبتی، مهارت نه گفتن به خواسته های ناسالم، اجتناب از حضور در موقعیت های خطر آفرین جهت رفتارهای پرخطر، عدم استفاده از مواد مخدر و محرک و روانگردان و الکل و خویشتن داری در زمان تجرد تاکید کرد.

برگزاری جلسه آموزشی ایدز در پادگان گروه نهم هوایی عاشورا

برنامه آموزشی ایدز جهت سربازان پادگان گروه نهم هوایی عاشورا توسط گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر برگزار گردید.

برپایه این گزارش، در این نشست در خصوص اهمیت بیماری ایدز به عنوان یک معضل فردی، خانوادگی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی  و .... تاکید شد.

ساعت : 12:39 -  روز  : پنج شنبه  - 3 /  10 / 1394 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :369