جلسه دانشگاهی ستاد اجرایی برنامه تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت برگزار شد

جلسه دانشگاهی ستاد اجرایی برنامه تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت با حضور رئیس دانشگاه، معاونین بهداشتی و توسعه مدیریت و منابع انسانی و سایر اعضا روز سه شنبه مورخ 24/09/1394 در سالن شهداء برگزار شد.

به گزارش وب دا، دکتر محمد حسین اعرابی رئیس دانشگاه در این جلسه، به بیان راهکارهایی در زمینه نحوه آموزش نیروهای شاغل در حوزه معاونت بهداشتی به منظور افزایش کمیت و کیفت خدمات بهداشتی پرداخت.

دکتر سید علیرضا مروجی معاون بهداشتی دانشگاه نیز در این جلسه، ایجاد زیر ساخت مناسب جهت مراکز بهداشتی درمانی که به شبکه ملی سلامت (شمس) دسترسی ندارند را خواستار شد.

این گزارش حاکیست: افزایش ارائه خدمات بهداشتی درمانی در قالب بسته خدمات سلامت سطح اول از موارد بررسی شده در این جلسه بود.

ارائه خدمات سلامت به عشایر، روستائیان و شهرهای زیر 20 هزار نفر، تامین و ارتقاء مراقبت­های اولیه سلامت در قالب گسترش و تقویت شبکه بهداشت و درمان در مناطق شهری از برنامه­های تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت است.

ساعت : 14:46 -  روز  : چهار شنبه  - 25 /  9 / 1394 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :470