نمایه مجلات

لوح زرینی بر افتخارات دانشگاه:

نمایه شدن دو مجله انگلیسی زبان دانشگاه در ISI

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، از نمایه شدن دو مجله انگلیسی زبان دانشگاه در نمایه ISIخبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر غلامعلی حمیدی، با بیان اینکه در سیاست های برنامه پنجساله توسعه علمی، دستیابی به مقام اول تولید علم در منطقه یکی از مهمترین و اساسی ترین اهداف است، گفت: بدون شک، نمایه سازی هر مجله علمی در  ISIیکی از مستقیم ترین ابزار ارتقا شاخص های علمی ایران می باشد.

وی افزود: در هفته پژوهش دو اتفاق مهم " ایندکس شدن مجله Archives of Trauma Research و Nursing and Midwifery Studies درنمایه  ISIروح تازه ای به کالبد پژوهش دانشگاه دمید.

دکتر حمیدی تصریح کرد: این موفقیت را به کلیه دانشگاهیان، پژوهشگران به ویژه مدیر مسئول، سردبیر، مدیر اجرائی، اعضای هیات تحریریه و تمامی دست اندرکاران این دو مجله تبریک عرض می کنم و امیدوارم شاهد ارتقای علمی پژوهشی دانشگاه در همه عرصه ها باشیم.

ساعت : 14:3 -  روز  : چهار شنبه  - 25 /  9 / 1394 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :653