برگزاری کمیته طبقه بندی موارد فلج شل حاد دانشگاه

جلسه کمیته طبقه بندی موارد فلج شل حاد دانشگاه با حضور معاون بهداشتی دانشگاه و سایر اعضاء تشکیل شد.

به گزارش وب دا، در ابتدا وضعیت موارد فلج شل حاد کشور به تفکیک دانشگاه و با توجه به شاخص های کشوری و بین الملی توسط مدیر گروه بیماری های واگیر دانشگاه بیان شد.

در این میان وضعیت دانشگاه علوم پزشکی کاشان تحلیل و نقاط قوت و ضعف برنامه توسط حاضرین مورد نقد و بررسی قرار گرفت تا با برنامه ریزی مناسب نسبت به ارتقاء شاخص ها و رفع نقاط ضعف اقدام گردد.

لازم به ذکر است در کشور جمهوری اسلامی ایران از سال 2001 میلادی تاکنون مورد بیماری فلج اطفال گزارش نشده است و ریشه کنی فلج اطفال جزء اهداف کشور می باشد که در خصوص نیل به ریشه کنی بیماری تلاش می گردد و هرگونه مورد فلج شل حاد غیر پولیویی در سن زیر 15 سال بررسی و نمونه گیری لازم از آنها جهت رد مورد پولیو انجام گیرد. هم اکنون در جهان 3 کشور  افغانستان پاکستان و نیجریه پولیو آندمیک می باشند.

ساعت : 14:19 -  روز  : سه شنبه  - 24 /  9 / 1394 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :550