جلسه

جلسه دانشگاهی ستاد اجرایی برنامه تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت برگزار شد

جلسه دانشگاهی ستاد اجرایی برنامه تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت با حضور رئیس دانشگاه، معاونین بهداشتی و توسعه مدیریت و منابع انسانی و سایر اعضا روز سه شنبه مورخ 17/09/1394 در محل سالن شهداء برگزار شد.

به گزارش وب دا، دکتر محمد حسین اعرابی در این جلسه، در خصوص فرآیند جذب نیروهای مورد نیاز جهت اجرای برنامه تحول سلامت در حوزه بهداشت مطالبی را بیان کرد.

دکتر سید علیرضا مروجی معاون بهداشتی دانشگاه نیز در این جلسه، ضمن تاکید بر همکاری کلیه واحدهای ستادی در خصوص اجرای این برنامه، اقدامات انجام شده و نیز پیگیری های  لازم بمنظور تسریع در روند اجرایی برنامه را عنوان کرد.

این گزارش حاکیست: لزوم پیگیری و ایجاد زیر ساخت مناسب جهت راه اندازی پرونده الکترونیک سلامت از مباحث این جلسه بود.

ارائه خدمات سلامت به عشایر، روستائیان و شهرهای زیر 20 هزار نفر، تامین و ارتقاء مراقبت­های اولیه سلامت در قالب گسترش و تقویت شبکه بهداشت و درمان در مناطق شهری از برنامه­ های تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت است.

ساعت : 11:27 -  روز  : چهار شنبه  - 18 /  9 / 1394 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :467