جلسه دانشگاهی ستاد اجرایی برنامه تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت برگزار شد

جلسه دانشگاهی ستاد اجرایی برنامه تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت با حضور رئیس دانشگاه، معاونین بهداشتی و توسعه مدیریت و منابع انسانی و سایر اعضا روز سه شنبه مورخ 10/09/1394 در محل سالن شهداء برگزار شد.

به گزارش وب دا، د کتر محمد حسین اعرابی رئیس دانشگاه در این جلسه، بر توجیه و آموزش کلیه­ی پرسنل شاغل در مراکز بهداشتی درمانی بمنظور اجرای برنامه فوق و نحوه ارائه خدمات بر اساس بسته خدمات سلامت سطح اول با توجه به حیطه مراقبت گروه­های سنی مختلف موجود در بسته خدمات تاکید نمود.

دکتر سید علیرضا مروجی معاون بهداشتی دانشگاه نیز در این جلسه، گزارشی از اقدامات انجام شده در زمینه واگذاری 6 پایگاه سلامت به شرکت برنده مناقصه را ارائه نمود.

این گزارش حاکیست: در این جلسه بحث و تبادل نظر پیرامون جانمایی مورد نیاز در گام اول برنامه، تکمیل زیر ساخت­های ITو رایانه­ های مورد نیاز در برنامه، نحوه بکارگیری نیروی ITو اولویت­های نوسازی فضاهای فیزیکی انجام شد.

ارائه خدمات سلامت به عشایر، روستائیان و شهرهای زیر 20 هزار نفر، تامین و ارتقاء مراقبت­های اولیه سلامت در قالب گسترش و تقویت شبکه بهداشت و درمان در مناطق شهری از برنامه­های تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت است.

ساعت : 14:37 -  روز  : سه شنبه  - 10 /  9 / 1394 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :534