طرح ضیافت اندیشه در تقویت مبانی فکری دانشجویان بسیار موثر است

مسوول نمایندگی نهاد رهبر معظم انقلاب دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: اجرای طرح ضیافت اندیشه در تقویت مبانی فکری و عقیدتی دانشجویان براساس آموزه های دینی بسیار موثر است.

حجت الاسلام علیرضا شاه فضل، روز دوشنبه درگفت وگو با خبرنگاران، اظهارداشت: اجرای این طرح و موضوعات مطرح شده در آن، با توجه به تلاش دشمن برای پاشیدن بذرهای نفاق و ناامیدی بین جوانان از طریق شبیخون فرهنگی بسیار موثر است.
وی افزود: ضیافت اندیشه به صورت غیرمستقیم نقش مهمی در ترویج اخلاق اسلامی در جامعه دانشگاهی دارد.
وی، تاکیدکرد: دانشجویان با حضور در برنامه های پیش بینی شده این طرح، راه درست زندگی را شناسایی کرده و برای یادگیری هنر خوب زیستن آماده می‌شوند.
حجت الاسلام شاه فضل، با اشاره به برگزاری این طرح در دانشگاه علوم پزشکی کاشان برای دومین سال متوالی، تصریح کرد: 200 دانشجو از دانشگاه های علوم پزشکی، پیام نور و علمی کاربردی این شهرستان در این طرح شرکت کرده اند.

ساعت : 10:24 -  روز  : سه شنبه  - 18 /  5 / 1390 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1351