دکتر مروجی

شعار هفته سلامت روان عنوان شد:

حفظ کرامت انسانی در سلامت روان

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: شعار امسال هفته سلامت روان با عنوان "حفظ کرامت انسانی در سلامت روان" است.

به گزارش وب دا، دکتر سید علیرضا مروجی در کمیته سلامت روان شهرستان، با اشاره به آغاز هفته ملی سلامت روان از تاریخ 24مهرماه، بر اهمیت پرداختن به مقوله سلامت روان در جامعه، به انگ یا استیگما به عنوان مشکلی واقعی در این زمینه تاکید کرد.

وی در ادامه افزود: پژوهش ها نشان می دهند بیش از 23 درصد افراد 14 الی 65 سال نیازمند خدمات روانپزشکی می باشند درحالی که تنها 20 درصد آنها هر نوع خدمات را دریافت کرده اند که یکی از دلایل اصلی آن وجود انگ بیماری های روانی در جامعه است.

دکتر مروجی، ضمن اشاره به این نکته که انگ بیماری های روانی ریشه در فرهنگ هر جامعه دارد، تصریح کرد: کاهش کیفیت زندگی، تشدید بیماری، کاهش عزت نفس و احساس حقارت از جمله پیامدهای این مسئله است.

وی، تغییر و تصحیح این طرز تفکر در بین مردم را ضروری دانست و ادامه داد: آموزش عمومی به مردم یکی از اقدامات مهم و عملی در این زمینه می باشد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در پایان، انگ زدایی از بیماران روانپزشکی را از مصادیق بارز حفظ کرامت انسانی دانست.

لازم به ذکر است عناوین روزهای هفته سلامت روان به شرح ذیل است:

تاریخ

30/7/94

پنجشنبه

مدیریت و سلامت روان

ساعت : 19:15 -  روز  : شنبه  - 25 /  7 / 1394 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :858