جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان برگزار شد

دومین جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان کاشان در سال 1390 با حضور معاون جدید استاندار و فرماندار ویژه شهرستان و دیگر اعضای شورا در سالن شهداء ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان در ابتدای این جلسه خلاصه ای از عملکرد شورای سلامت اعم از مصوبات اجرا شده، در حال اجرا و اجرا نشده ارائه داد و سپس در زمینه پیشگیری از بیماریهای واگیردار، بیماریهای قلبی – عروقی، سوانح و مشکلات بهداشتی مناطق حاشیه شهرستان از جمله مشکل فاضلاب، حضور افاغنه و عدم رعایت مسائل بهداشتی توسط آنان سخنانی ایراد کرد.

دکتر محمدحسین اعرابی در ادامه خواستار مساعدت همه ارگانها و اعضای شورای سلامت شهرستان برای رفع این مشکلات شد.

در ادامه جلسه ضمن بررسی مصوبات جلسه قبل، در خصوص تهدیدات سلامت شهرستان از جمله وجود چاههای زغال در شهرستان به خصوص اطراف روستاهای مرق، سادیان و رهق، عدم مراجعه خانوارهای غربت برای واکسیناسیون و سایر خدمات و تهدیدات آن برای سلامت جامعه و گاز سوز کردن وسائط نقلیه عمومی شهری (اتوبوس ها) بحث و تبادل نظر شد و در پایان 12 مصوبه به تصویب رسید.

ساعت : 11:17 -  روز  : دو شنبه  - 17 /  5 / 1390 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :2650