جلسه دانشگاهی ستاد اجرایی برنامه تحول نظام سلامت برگزار شد

جلسه دانشگاهی ستاد اجرایی برنامه تحول نظام سلامت با حضور رئیس دانشگاه و سایر اعضاء امروز مورخ 16/7/94 در سالن شهداء ستاد مرکزی برگزار شد.

به گزارش وب دا، رئیس دانشگاه در این نشست،  بر لزوم ثبت دقیق  و به روز اطلاعات در تمامی سامانه های مرتبط با طرح تحول سلامت  و اجرای دقیق برنامه قاصدک در کلیه بیمارستانهای تحت پوشش دانشگاه تاکید کرد.

برپایه این گزارش، دکتر داوود خیرخواه معاون درمان دانشگاه نیز در این نشست، گزارش فعالیتهای مربوط به طرح تحول سلامت را  ارائه نمود.

این گزارش حاکیست: روسای کمیته های طرح تحول نظام سلامت دانشگاه، نیز در این جلسه گزارشی از عملکرد فعالیت های کمیته ها و واحدهای مربوطه را عنوان کردند.

گفتنی است در پایان این نشست، نامه ها و دستورالعمل های ابلاغی از سوی وزارتخانه در هفته گذشته مورد بررسی قرار گرفت.

ساعت : 10:36 -  روز  : جمعه  - 17 /  7 / 1394 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :530