رییس دانشگاه علوم پزشکی کاشان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان:

برگزاری کنگره های علمی فرصتی برای تبادل دانش و ارائه تجارب است

ئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان، برگزاری کنگره های علمی را فرصتی برای تبادل دانش و ارائه تجارب و آشنایی جوانان با تجارب پیشکسوتان عنوان کرد.

به گزارش وب دا، دکتر محمد حسین اعرابی در نخستین کنگره سراسری موج سوم درمان های رفتاری در دانشگاه ضمن عرض خیر مقدم به اساتید، پژوهشگران و پیشکسوتان، کاشان را شهر دارالمومنین با قدمت هفت هزار ساله و مهد دانشمندان، شعرا و اندیشمندان پر آوازه برشمرد.

وی، با اشاره به برگزاری کنگره بین المللی فیزیولوژی و فارماکولوژی در این دانشگاه اظهار داشت: کنگره سراسری موج سوم درمان های رفتاری دومین کنگره ای است که ظرف مدت کمتر از یک ماه در این دانشگاه برگزار می شود.

دکتر اعرابی، وجود رشته های روان شناسی و روانپزشکی را از ظرفیت های علمی دانشگاه برشمرد و ابراز امیدواری کرد: فضایی مناسب جهت برگزاری هرچه بهتر و بهره برداری لازم از این کنگره ایجاد شود.

دکتر اعرابی، درمان های رفتاری را روش درمانی جدیدی در عرصه علم روانشناسی عنوان کرد و گفت: این نوع روش درمانی با فرهنگ ما ارتباط نزدیک و همخوانی دارد و از این رو می تواند تاثیر گذار باشد.

وی با اشاره به وضعیت سلامت روان و شاخص های نگران کننده آن در جامعه، اظهار  داشت: مدیران اجرایی باید در این عرصه گام های جدی بردارند و اقدامات اجرایی عملی با پشتوانه علمی انجام دهند.

دبیر علمی کنگره موج سوم درمان های رفتاری در دانشگاه نیز در این کنگره اظهار داشت: در موج سوم درمان های رفتاری، به دنبال تغییر رفتارهای شرطی ابتدایی نیستیم.

دکترعبدالله امیدی افزود: در این شیوه درمانی فرد باید بتواند بر افکار و شناخت ها و رفتارهای خویش و حتی حس های بدنی خود نظارت کند، اشراف داشته و آنگونه که فکر می کند، عمل نماید.

وی تاکید کرد: در روش های درمانی قدیمی، اساس بر پایه تغییر و تعویض رفتار بود، اما هدف در این شیوه این است که فرد با ذهن خود و شرطی شدن های پیشین رابطه برقرار کند.

به گفته وی، اولین کنگره سراسری موج سوم درمان های رفتاری با پذیرش 270 مقاله از 573 اثر رسیده شامل 40 مقاله کلیدی تا هفدهم مهرماه با حضور بیش از 500 شرکت کننده از سراسر کشور در کاشان برگزار می شود.

گفتنی است دانشگاه علوم پزشکی کاشان در دو سال گذشته میزبان برگزاری سمینار کاربرد درمان های موج سوم شناختی رفتاری بوده است و تبدیل شدن به قطب معرفی این نوع درمان از اهداف برگزاری اولین کنگره موج سوم درمان های رفتاری توسط این دانشگاه است.

ساعت : 14:17 -  روز  : چهار شنبه  - 15 /  7 / 1394 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :536