تدوین پیش نویس نقشه جامع علمی سلامت دانشگاه

رضا نعناکار دبیر شورای سیاست گذاری دانشگاه گفت: پیش نویس نقشه جامع علمی سلامت دانشگاه که از ابتدای بهمن ماه سال قبل شروع گردیده بود با برگزاری بیش از 21 جلسه تهیه گردید. نقشه جامع علمی سلامت دانشگاه در راستای دستیابی به چشم انداز ایران در سال 1404 که بعنوان میثاق ملی در همه قانون گذاری ها و برنامه ریزی ها باید مورد توجه کامل قرار گیرد تهیه گردید.

بر این اساس ایران در سال 1404 کشوری است توسعه یافته، با جایگاه اول اقتصادی، علمی و فن آوری در سطح منطقه، برخوردار از سلامت، رفاه و امنیت غذایی و دانش پیشرفته و توانا در تولید علم و فناوری.

از آنجا که لازمه دستیابی به چنین خواسته ای از طریق ترسیم نقشه جامع علمی کشور و تدوین برنامه های راهبردی امکان پذیر می باشد. لذا نظام سلامت نیز به منظور تحقق اهداف خود به گونه ای که الهام بخش برای سایر کشورها باشد اقدام به سیاست گذاری یکپارچه و مبتنی بر شواهد از طریق تدوین مجموعه ای جامع، هماهنگ و پویا از اهداف، سیاست ها و الزامات برنامه ریزی تحول راهبردی علم، فناوری و نوآوری مبتنی بر ارزش های اسلامی – ایرانی با نگاهی بلندمدت به آینده تحت عنوان نقشه جامع علمی سلامت نمود.

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان نیز به منظور دستیابی به چشم انداز جمهوری اسلامی ایران در سال 1404 اقدام به تدوین نقشه جامع علمی سلامت خود در راستای نقشه جامع علمی کشور و نقشه جامع علمی سلامت کشور، با بهره گیری از توان کارشناسی خود نمود.

ایشان افزود: نقشه جامع علمی سلامت دانشگاه شامل:

چشم انداز دانشگاه در 1404، نقاط قوت، ضعف، فرصت ها و تهدیدها (SWOT)، ارزشها، جهت گیریهای کلی، اهداف جزئی، سهم دانشگاه در نقشه علمی سلامت کشور، سیاست ها، راهبردها، الزامات، نهادها، پایش و ارزیابی می باشد.

انتظار می رود که برای موفقیت در اجرای برنامه و گام گذاشتن در مسیر ریل گذاری شده نقشه جامع علمی سلامت، شاهد همراهی سازمانهای منطقه از طریق همکاری بین بخشی و تلاش بی وقفه مدیران، اعضاءهیئت علمی و کارکنان دانشگاه در کلیه سطوح باشیم.

ساعت : 18:10 -  روز  : سه شنبه  - 11 /  5 / 1390 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1637