پیام رئیس دانشگاه در پی تشییع شهدای غواص و گمنام در کاشان/ مجاهدت غوّاصان هرگز از یاد تاریخ این مرز و بوم نخواهد رفت

در پی تشییع باشکوه و غیرتمندانه پیکر مطهر تعدادی از شهدای غواص و گمنام دوران دفاع مقدس با حضور پرشکوه و حماسی مردم کاشان،‌ رئیس دانشگاه پیامی را صادر کرد.

به گزارش وب دا، متن پیام دکتر اعرابی به شرح ذیل است:

سلام وصلوات خداوند بر شهداء سرفراز ایران اسلامی که جوانمردانه 8سال با تمام وجود در برابر تجاوزات دشمنان ایستادگی کردند و سلام بر ملت بزرگ و وفادار ایران اسلامی که پیام این فرشتگان به حق پیوسته را به خوبی فراگرفته اند و با حضور به موقع در صحنه به همه دنیا اعلام کرده اند که از ادامه راه شهیدان خسته نشده و جانانه از آرمان های مقدس خود دفاع خواهند کرد.

مجاهدت غوّاصان دریادل و گمنام، هرگز از یاد تاریخ این مرز و بوم نخواهد رفت. آن‌ها همچنانی که خدای متعال فرموده است زنده‌اند. حماسه شهدایی که در حصار دشمن، ایستاده مرگ را در آغوش کشیدند تا دستان قانون در این سرا تا ابد باز بماند و دستان کسی به ناحق بسته نماند.

دانشگاهیان علوم پزشکی کاشان نیز در کنار اقشار مختلف مردم در این مراسم حضور می یابند و اعلام می کنند برای "حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی" از هیچ تلاش و مجاهدتی دریغ نمی کنند.

گفتنی است پیکرهای پاک شهدا در روز چهارشنبه مورخ 14/5/94 از خیابان کارگر به سمت میدان جهاد تشییع می شود و آیین وداع نیز در میدان جهاد برگزار می گردد.

30 اردیبهشت ماه سال جاری خبر کشف پیکر 270 تن از شهدای دفاع مقدس که توسط نیروهای بعثی به شهادت رسیده بودند، منتشر شد، برخی از پیکرهای مطهر این شهدا هیچ جراحتی نداشت و نشان می داد که آنان زنده به گور شده اند.

ساعت : 14:15 -  روز  : سه شنبه  - 13 /  5 / 1394 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :750