در ادامه جلسات ریاست دانشگاه با گروه های آموزشی:

نشست رئیس دانشگاه با گروه آناتومی برگزار شد

در ادامه جلسات ریاست دانشگاه با گروه های آموزشی، نشست رئیس دانشگاه با گروه آموزشی آناتومی روز چهارشنبه مورخ 7/5/94 در دانشکده پزشکی برگزار شد.

به گزارش وب دا، دکتر محمدحسین اعرابی در این نشست،ضمن تقدیر از عملکرد گروه آموزشی آناتومی، در خصوص مشکلات آموزشی و درمانی این گروه و راه کارهای مربوطه سخنانی را بیان و بر ارتقاء فعالیت های پژوهشی و آموزشی این گروه  تاکید کرد.

این گزارش حاکیست: تهیه و تامین امکانات و تجهیزات مورد نیاز گروه آموزشی، افزایش ارتباط بین گروه های علوم پایه و بالینی، ارتقا ارتباط بین گروه های علوم پایه، برآورد هزینه تهویه سالن تشریح، تهیه لیستی از تجهیزات آموزشی مورد نیاز گروه آناتومی و خرید آن توسط دانشکده پزشکی به علت استفاده دانشجویان پردیس از امکانات این دانشکده از موضوعات این نشست بود.

لازم به ذکر است در ادامه اعضای گروه نیز به بیان دیدگاه ها، نقطه نظرات و مسائل و مشکلات خود پرداختند.

ساعت : 9:33 -  روز  : پنج شنبه  - 8 /  5 / 1394 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :3618