نشست رئیس دانشگاه با منتخبین چهارمین دوره انتخابات هیت مدیره نظام پرستاری برگزار شد

نشست رئیس دانشگاه با منتخبین چهارمین دوره انتخابات هیت مدیره  نظام پرستاری، به منظور بررسی مشکلات و مسایل  حرفه پرستاری  روز سه شنبه مورخ 23/4/94 در سالن شهداء ستاد مرکزی برگزار شد.

به گزارش وب دا، دکترمحمد حسین اعرابی رئیس دانشگاه، در این نشست  ضمن اشاره براهمیت وظایف خطیر پرستاری اظهار داشت:  در اجرای طرح تحول نظام سلامت با رعایت عدالت در پرداختها،  سعی شده از زحمات کارکنان پرستاری قدردانی گردد.

ضمنا در این جلسه منتخبین چهارمین دوره انتخابات هیأت مدیره نظام پرستاری نقطه نظرات و پیشنهادات خود را  ارائه نمودند و مقرر شد این جلسات به صورت ادواری تشکیل شود.

ساعت : 13:47 -  روز  : پنج شنبه  - 25 /  4 / 1394 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :798