بازدید کارشناسان معاونت تحقیقات وزارت بهداشت از دانشگاه

کارشناسان مرکز رشد و فناوری سلامت معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز چهارشنبه مورخ 10/4/94 از واحدهای مختلف دانشگاه به منظور صدور مجوز مرکز رشد و فناوری سلامت بازدید کردند.

به گزارش وب دا، دکتر سعید متولی زاده، دکتر علی علیزاده و مریم صابری کارشناسان معاونت تحقیقات وزارت متبوع، از  واحد تحقیق و توسعه (R&D) و آزمایشگاه جامع دانشگاه بازدید نمودند.

برپایه این گزارش، کارشناسان معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در جریان این بازدید، طی نشستی با نماینده واحدهای مرتبط، پتانسیل این واحدها را به منظور تاسیس مرکز رشد در دانشگاه بررسی کردند.

این گزارش حاکیست: این کارشناسان از نزدیک درجریان ظرفیت ها، مسائل و مشکلات قرار گرفتند.

ساعت : 10:40 -  روز  : پنج شنبه  - 11 /  4 / 1394 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :602