تشکیل نشست مشترک کارشناسان معاونت تحقیقات وزارت بهداشت با رئیس دانشگاه

نشست مشترک کارشناسان مرکز رشد و فناوری سلامت معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با رئیس دانشگاه تشکیل شد.

به گزارش وب دا، این نشست به منظور بررسی ظرفیت و پتانسیل های دانشگاه در راستای صدور مجوز  مرکز رشد و فناوری سلامت صورت پذیرفت.

دکتر اعرابی رئیس دانشگاه در این نشست، به اهمیت تاسیس مرکز رشد و فناوری سلامت اشاره کرد و بسترسازی جهت تجاری کردن دستاوردهای تحقیقاتی و پژوهشی، ایجاد زمینه کارآفرینی و حمایت از نوآوری و خلاقیت در نیروهای محقق و جوان و فراهم سازی بستر لازم برای بالفعل شدن استعدادها و قابلیت های بالقوه موجود را از اهداف دانشگاه در راستای تاسیس این مرکز نام برد.

دکتر حمیدی معاون پژوهشی دانشگاه نیز در این نشست گفت: حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان، سازماندهیایده‌های پژوهشگران در راستای تبدیل تحقیقات و پژوهش به تولید محصول و بسترسازی جهت جذب دانش آموختگان دانشگاهی در زمینه های فناوری به منظور ایجاد فرصت های شغلی از مهمتریناهداف این دانشگاه در این زمینه است.

گفتنی است این نشست با حضور رئیس دانشگاه، اعضای هیأت رئیسه، مسوؤلان و مدیران پژوهشی دانشگاه و کارشناسان مرکز رشد و فناوری سلامت معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در سالن شهداء ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.

ساعت : 10:38 -  روز  : پنج شنبه  - 11 /  4 / 1394 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :559