به مناسبت هفته مبارزه با مواد مخدر:

راهپیمایی گروه کوهنوردی دانشگاه در روستای فریزهند برگزار شد

همزمان با فرا رسیدن هفته مبارزه با مواد مخدر، راهپیمایی گروه کوهنوردی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب دا، این مراسم به همت معاونت دانشجویی فرهنگی و با همکاری واحد سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد دانشگاه انجام گردید و بیش از 60 نفر از پرسنل دانشگاه به همراه خانواده شان، با هدف حفظ سلامتی و ارتقاء سلامت روان مسیر جنگل نوردی روستای فریزهند به طول 8 کیلومتر را پیمودند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، در این راستا با بیان اینکه روز جهانی مبارزه با مواد مخدر ،26 ژوئن مصادف با 5 تیرماه و هفته ملی مبارزه با مواد مخدر5 لغایت 12 تیرماه است، گفت: شعار امسال روز جهانی مبارزه با مواد مخدر با عنوان "بیایید با هم زندگیمان،جامعه مان و هویتمان را عاری از مواد مخدر سازیم " نامگذاری شده است.

دکتر سید علیرضا مروجی، با اشاره به اینکه مصرف و سوء مصرف مواد به عنوان یکی از مشکلات اصلی جوامع مطرح است، افزود: روز به روز شاهد گسترش شمار افراد وابسته به مواد از یک سو و کاهش سن افراد وابسته از سوی دیگر هستیم.

وی، با بیان اینکه اعتیاد علاوه بر تاثیرات بسیار زیادی که بر فرد می گذارد تبعات منفی و هزینه های بسیاری را متحمل اطرافیان و جامعه می کند، تصریح کرد: علاوه بر این درمان اعتیاد به دلیل پیچیدگی هایش اغلب با شکست روبرو می شود.

دکتر مروجی، در ادامه با بیان اینکه پیشگیری از اعتیاد به ویژه از سنین کودکی می تواند سد محکمی در برابر بسیاری از مشکلات ناشی از مصرف مواد باشد، اظهار داشت: افزایش آگاهی افراد و برطرف کردن عوامل خطر ساز اعتیاد گام اول پیشگیری است.

ساعت : 7:58 -  روز  : یکشنبه  - 7 /  4 / 1394 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :697