در ادامه جلسات ریاست دانشگاه با گروه های آموزشی:

نشست رئیس دانشگاه با گروه آموزشی جراحی عمومی برگزار شد

در ادامه جلسات رئیس دانشگاه با گروه های آموزشی، جلسه ای با گروه آموزشی جراحی عمومی روز یکشنبه مورخ 10/3/94 در دانشکده پزشکی برگزار شد.

به گزارش وب دا، دکتر محمدحسین اعرابی در این نشست، بر ارائه برنامه پنج ساله گروه آموزشی جراحی عمومی، برگزاری جلسات مشترک بین گروه های جراحی عمومی و داخلی جهت رفع مشکلات و استفاده از ظرفیت های کلنیک ویژه دانشگاه در راستای ارتقای علمی دانشجویان تاکید کرد.

دکتر رزاقی معاون آموزشی دانشگاه نیز در این نشست، در خصوص مشکلات آموزشی و درمانی این گروه و راه کارهای مربوطه سخنانی را ایراد کرد.

سرپرست دانشکده پزشکی دانشگاه نیز در این جلسه، با تاکید بر افزایش جلسات مابین گروه های مختلف آموزشی و ارتیاطات و تعامل بیشتر دستیاران این گروه ها اظهار داشت: باید حس همکاری دانشجویان دستیاری را در فرآیندهای تحصیلی افزایش داد که این امر خود زمینه ساز ارتقای علمی دانشگاه می شود.

دکتر اسماعیل فخاریان، همچنین بر ارتقاء فعالیت های پژوهشی و آموزشی در دانشگاه تاکید کرد.

این گزارش حاکیست: خرید تجهیزات مورد نیاز گروه آموزشی جراحی عمومی و گسترش فضای فیزیکی درمانگاه این گروه از دیگر مسایل مطروحه در این جلسه بود.

لازم به ذکر است در ادامه اعضای گروه نیز به بیان دیدگاه ها، نقطه نظرات و مسائل و مشکلات خود پرداختند.

ساعت : 10:12 -  روز  : دو شنبه  - 11 /  3 / 1394 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :604