جلسه شورای عالی طرح های عمرانی دانشگاه برگزار شد

جلسه شورای عالی طرح های عمرانی با حضور رئیس دانشگاه، معاون توسعه و سایر اعضا روز شنبه مورخ 9/3/94 در دفتر ریاست برگزار شد.

به گزارش وب دا، این نشست به منظور بررسی پیشرفت فیزیکی پروژه های عمرانی در حال ساخت تحت پوشش دانشگاه و اعتبارات لازم برای آن تشکیل گردید.

رئیس دانشگاه، در این جلسه بر تشکیل کارگروهی از مسوولین بیمارستان ها جهت بررسی روند پروژه های جدید الاحداث تحت پوشش دانشگاه تاکید کرد و اظهار داشت: برنامه ریزی و سیاست گذاری در این زمینه بر عهده این کارگروه خواهد بود.

دکتر محمد حسین اعرابی، همچنین خواستار اعلام نیاز از سوی اعضاء حاضر در جلسه گردید.

این گزارش حاکیست: در این نشست در خصوص تکمیل ساختمان معاونت غذا و دارو بحث و تبادل نظر و در نهایت تصمیم گیری شد.

ساعت : 14:55 -  روز  : یکشنبه  - 10 /  3 / 1394 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :597