وزیر بهداشت در اجلاس معاونین بهداشت دانشگاه‌ها:

توسعه و گسترش شبکه‌های بهداشتی باید با جدیت پیگیری شود

وزیر بهداشت در اجلاس معاونین بهداشت دانشگاه‌های علوم پزشکی گفت: یکی از اقدامات مهمی که باید با جدیت پیگیری شود توسعه و گسترش شبکه های بهداشتی است.

به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی (وب‌دا)؛ دکتر سیدحسن هاشمی در اجلاس معاونین بهداشت دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور ضمن بیان این مطلب و قدردانی از تلاشهای معاونین بهداشت در اجرای برنامه های این معاونت، گفت:امیدواریم با تعریف جدیدی که برای پوشش خدمات بهداشت داشته ایم، برنامه توسعه گسترش شبکه ها با سرعت و دقت لازم به پیش برود.

وزیر بهداشت با تاکید بر ضرورت تربیت مراقبین سلامت خطاب به معاونین بهداشت دانشگاهها گفت: نظارت و سخت گیری بر عملکرد مراقبین سلامت در تکمیل پرونده الکترونیک سلامت بسیار مهم است.

دکتر هاشمی با بیان این که معتقدم مغز وزارت بهداشت شبکه است، گفت: اگر در این حوزه خوب برنامه ریزی کنیم در سایر بخشها از جمله دارو و درمان نیز موفق عمل خواهیم کرد.

وزیر بهداشت در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه بهداشت دهان و دندان بر ضرورت استفاده بهینه از تجهیزات دندانپزشکی تاکید کرد و گفت: در ارتقای سلامت دهان و دندان که یک برنامه ملی است، ضروری است از طرف معاونین بهداشتی همکاری های موثر صورت گیرد.

دکتر هاشمی با اشاره به ارائه خدمات بهداشتی در شبکه ها گفت: با انجام فشارخون، کنترل چربی و قند خون که در حال حاضر در شبکه های بهداشتی در حال انجام است و گسترش این خدمات در حاشیه شهرها باید شاهد حرکت موثری باشیم تا هزینه های درمانی و معلولیت های مردم کاهش یابد.

وی گفت: ارائه خدمات پیشگیرانه به نوعی کمک به درمان است و از هزینه ها پیشگیری می‌کند.

دکتر هاشمی در مورد برنامه های حوزه بهداشت محیط نیز با تاکید بر ضرورت نظارت‌ها بر حوزه بهداشت محیط گفت: مردم از این که مشاهده کنند مسولین به حوزه بهداشت محیط نظارت می کنند و با متخلفان این حوزه برخورد می شود، امیدوار می‌شوند.

وزیر بهداشت در بخش دیگری از سخنان خود به بحث فن آوری اطلاعات و پرونده سلامت ایرانیان اشاره کرد و موضوع «فن آوری اطلاعات به اندازه طرح تحول سلامت مهم است چرا که با این کار اطلاعات ما از تعداد بیماران، نوع بیماریها، داروها و دیگر اطلاعات مهم در حوزه بهداشت و درمان تکمیل می‌شود و ما با داشتن اطلاعات کامل بهتر می‌توانیم تصمیم‌گیری نماییم.

وزیر بهداشت همچنین بر ضرورت مدیریت منابع و اعتبارات حوزه بهداشت در خود این معاونت و نیز صرفه جویی در منابع تاکید کرد و در پایان از زحمات معاونین بهداشت دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور در اجرای برنامه های این معاونت قدردانی کرد.

منبع: وب دا

ساعت : 10:44 -  روز  : یکشنبه  - 10 /  3 / 1394 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :602