تقدیر وزیر، معاون درمان، معاون بهداشتی و رئیس مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت از مدیر روابط عمومی دانشگاه

وزیر، معاون درمان، معاون بهداشتی و مشاور وزیر و رئیس مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت در پیام هایی جداگانه از مدیر روابط عمومی دانشگاه به ویژه در اجرای طرح تحول سلامت تقدیر و تجلیل کرد.

به گزارش وب دا، در پیام وزیر بهداشت آمده است:

جناب آقای علیرضا کاشانی نژاد

مدیر محترم روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان

اجرای برنامه تحول سلامت که نقطه عطفی در تاریخ سلامت کشور است، نشانه عزم ملی کارگزارن سلامت برای تغییر اساسی در عرصه سلامت کشور می باشد. بدون تردید نقش فعالان عرصه اطلاع رسانی در تحقق این رسالت باتوجه به جایگاه ستادی و اجرایی خویش در روند آگاهی رسانی و انسجام سازمانی بسیار مهم و اساسی است.

همت والا و خدمات ارزشمند شما در اطلاع رسانی حوزه سلامت و حضور آگاهانه ثمربخش در برنامه های سلامت محور قابل تحسین و ستودنی است. ضمن تقدیر از جنابعالی امیدوارم در عرصه سلامت کشور همواره موفق و سرافراز باشید.

دکتر سید حسن هاشمی

وزیر

گفتنی است دکتر عباس زارع نژاد مشاور وزیر و رئیس مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت نیز به طور جداگانه با ارسال لوح تقدیر از زحمات و فعالیت های کارشناسان روابط عمومی دانشگاه تقدیر کرد.

ساعت : 13:39 -  روز  : پنج شنبه  - 7 /  3 / 1394 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :888