گردهمایی دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه برگزار شد

گردهمایی دانشجویان شاهد و ایثارگر با حضور رئیس دانشگاه، معاون دانشجویی و فرهنگی، جمعی از اساتید مشاور و دانشجویان شاهد و ایثارگر برگزار شد.

به گزارش وب دا، رییس دانشگاه در این نشست ضمن تبریک اعیاد شعبانیه اظهار داشت: دانشگاه جهت رفاه و ارتقاء سطح علمی دانشجویان ستاد شاهد و ایثارگر تمام توان خود را به کار می گیرد.

دکتر محمد حسین اعرابی، با تاکید بر تقویت بنیه علمی دانشجویان شاهد و ایثارگر گفت: دانشجویان باید پیشرفت تحصیلی را در راستای فتح قله های علمی سرلوحه کار خود قرار دهند.

وی تأکید کرد: این عزیزان در هر مقطعی که هستند باید از لحاظ علمی، فرهنگی و پژوهشی بهترین باشند.

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه نیز در ابتدای این جلسه، ضمن خیر مقدم، گزارشی از اقدامات انجام شده در خصوص عملکرد ستاد شاهد و ایثارگر در سال تحصیلی 93 و میزان پیشرفت تحصیلی این دانشجویان را ارائه نمود.

دکتر طاهره مازوچی تأکید کرد: اهداف ایثارگران آنقدر بزرگ بود که آثار این اهداف تا امروز لمس می ‏شود و دانشجویان شاهد و ایثارگر که فرزندان این عزیزان هستند باید اهداف پدرانشان را دنبال کنند.

شایان ذکر است این مراسم به همت معاونت دانشجویی فرهنگی در شامگاه دوشنبه 28 اردیبهشت در خانه تاریخی عباسیان کاشان برگزار و در پایان با اهدا لوح و هدایایی به رسم یادبود از دانشجویان ممتاز، دارای پیشرفت تحصیلی و فعالان فرهنگی دانشگاه تقدیر شد.

ساعت : 10:24 -  روز  : چهار شنبه  - 30 /  2 / 1394 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :871