به مناسبت روز جهانی آسم:

راهپیمایی گروه کوهنوردی دانشگاه برگزار شد

به مناسبت روز جهانی آسم، راهپیمایی گروه کوهنوردی به همت معاونت دانشجویی فرهنگی و با همکاری واحد مبارزه با بیماری های غیرواگیر معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب دا، در این مراسم که روز دوشنبه مورخ 21/2/94 اجرا گردید جمعی از کارکنان و خانواده هایشان مسیر ییلاقی روستای اسحاق آباد را پیمودند.

معاون بهداشتی دانشگاه، نیز در پیام خود به گروه کوهنوردی ضمن تشویق کارکنان به انجام ورزش و فعالیت بدنی جهت حفظ سلامتی و تندرستی، اظهار داشت: 15 اردیبهشت ماه به عنوان روز جهانی آسم با شعار "شما می توانید آسم خود را کنترل کنید" نامگذاری شده است.

دکتر سید علیرضا مروجی گفت: بیماری آسم یکی از شایعترین بیماری های مزمن در کودکان و بزرگسالان و از مهمترین علل غیبت از مدرسه و محل کار محسوب می شود.

وی، با بیان اینکه شیوع بیماری آسم در ایران و جهان در حال افزایش است به طوری که پیش بینی می شود طی یک دهه آینده تعداد بیماران آسمی بیش از صد میلیون نفر افزایش یابد، بر نقش و اهمیت خودمراقبتی در کنترل این بیماری تاکید کرد.

دکتر مروجی، هدف از نام گذاری این روز افزایش آگاهی عموم جامعه در خصوص بیماری آسم و عوامل خطر آن و جلب مشارکت ذینفعان و برنامه ریزی و همکاری در جهت پیشگیری و کنترل این بیماری عنوان کرد.

ساعت : 16:56 -  روز  : سه شنبه  - 22 /  2 / 1394 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :632