پنجمین همایش خیرین سلامت کاشان با حضور دبیرکل مجمع خیرین سلامت کشور برگزار شد

پنجمین همایش خیرین سلامت شهرستان کاشان پنجشنبه شب مورخ 5/3/90 با حضور جمعی از مسوولان و خیرین در هتل سبز نیاسر برگزار شد.

دبیرکل مجمع خیرین سلامت کشور در این همایش اظهار داشت: تمامی ما بایستی با الگوگیری از اهل بیت پیامبر(ص) تا آنجا که توانایی داریم برای سر و سامان دادن به وضعیت فقرا و نیازمندان تلاش کنیم.

سید رضا نیری، مردم ایران را مردمی شریف و نیکوکار دانست و گفت: مردم ما هر وقت که به آنها نیاز بوده چه در زمان جنگ و چه در زمان سازندگی برای آبادانی و عمران کشور با تمام وجود در صحنه حضور داشته اند.

وی افزود: مجمع خیرین سلامت کشور هم اکنون دارای 80 دفتر در سراسر کشور به ویژه در مناطق دارای دانشگاه علوم پزشکی است.

وی، با اشاره به استقبال بی نظیر هموطنان از عضویت در این مجمع، تاکیدکرد: هم اکنون، 12 هزار خیر در این مجمع عضویت دارند.

مشاور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور، تصریح کرد: این مجمع تلاش می کند تا در کنار وزارت بهداشت، برای برطرف کردن مشکل درمان افراد جامعه به ویژه اقشار ضعیف و آسیب پذیر کمک کند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کاشان نیز در این همایش، به نیازهای حوزه سلامت کاشان اشاره کرد و گفت: کمبود تجهیزات پزشکی و امکانات دستگاهی یکی از مهم ترین محدودیت هایی است که حوزه سلامت کاشان با آن روبروست.

دکتر محمد حسین اعرابی، با اشاره به مشکلات بیماران سرطانی افزود: هنوز امکان انجام تمامی مراحل درمان این بیماران از جمله رادیوتراپی و پرتو درمانی در مراکز بهداشتی و درمانی این شهرستان وجود نداشته و بیماران با تحمل هزینه ها و مشکلات فراوان به تهران و اصفهان اعزام می شوند.

در این همایش که با برنامه های متنوع همراه بود، بیش از 600 تن از خیرین حضور داشتند.

عکس های مراسم

ساعت : 10:30 -  روز  : شنبه  - 7 /  3 / 1390 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :2008