فلوراید تراپی

فلوراید تراپی 295 دانش آموز مدارس ابتدایی قمصر و برزک انجام شد

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان از انجام معاینه دهان و دندان و فلوراید تراپی 295 دانش آموز مدارس ابتدایی قمصر و برزک خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر سید علیرضا مروجی افزود: این اقدام در راستای برنامه تحول نظام  سلامت، بهداشت دهان و دندان پزشک خانواده و بیمه روستایی، توسط تیم سلامت دهان و دندان معاونت بهداشتی دانشگاه با حضور دندانپزشک و کاردان بهداشت دهان صورت گرفت.

وی، با بیان اینکه ژل وارنیش فلوراید باعث افزایش مقاومت دندان ها در برابر پوسیدگی می شود، گفت: اگر روش فلورایدتراپی هر شش ماه یکبار بر روی دندان کودکان انجام گیرد، این عمل موجب مقاومت دندان‌ها نسبت به پوسیدگی می‌شود.

دکتر مروجی در پایان تاکید کرد: در مناطقی که فلوراید آب آشامیدنی از مقدار مجاز پایین تر بوده و یا فلوراید از راه های دیگر به دندان های نمی رسد، استفاده از ژل وارنیش فلوراید نقش حفاظتی ویژه ای در قبال پوسیدگی‌های دندان ایفا می کند.

ساعت : 11:9 -  روز  : چهار شنبه  - 3 /  10 / 1393 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :625