دکتر مروجی معاون بهداشتی دانشگاه

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان خبر داد:

معدوم سازی 532 قوطی کنسرو تن ماهی، 18 تن یخمک و 3500 لیتر شربت رنگی غیر مجاز

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: 532 قوطی کنسرو تن ماهی، 18 تن یخمک و 3500 لیتر شربت رنگی غیر مجاز در این شهرستان معدوم شد.

به گزارش وب دا، دکتر سید علیرضا مروجی، با بیان اینکه 532 قوطی کنسرو تن ماهی با پروانه ساخت جعلی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی منطقه راوند جمع آوری و توقیف شد، افزود: طبق دستور دادستان دادگاه انقلاب اسلامی شهرستان کاشان و با حضور نماینده دادگستری و نماینده مرکز بهداشت شهرستان نسبت به معدومی اجناس توقیفی اقدام شد.

18 تن یخمک غیر مجاز معدوم شد

وی افزود: حدود 18تن یخمک غیر مجاز از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی منطقه تحت پوشش مرکز فاطمیه زیدی نیز جمع آوری و توقیف گردید.

توفیق 3500 لیتر شربت رنگی غیر مجاز

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، همچنین از توقیف 3500 لیتر شربت رنگی غیر مجاز از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در عوارضی و سطح شهرستان کاشان خبر داد.

ساعت : 8:18 -  روز  : چهار شنبه  - 3 /  10 / 1393 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :571