بازدید

به منظور پایش و ارزیابی برنامه های بهداشتی:

معاونین فنی و اجرایی معاونت بهداشتی وزارت متبوع از دانشگاه علوم پزشکی کاشان بازدید کردند

به منظور پایش و ارزیابی طرح ها و برنامه های بهداشتی، معاونین فنی و اجرایی معاونت بهداشتی وزارت متبوع از دانشگاه بازدید کردند.

به گزارش وب دا، معاون بهداشتی دانشگاه، با اشاره به بررسی اقدامات در حال اجرا و برنامه های آتی دانشگاه در حوزه معاونت بهداشتی توسط تیم پایش گر وزارت بهداشت گفت: پایش و ارزیابی برنامه های فنی و مدیریتی دانشگاه با هدف نظارت بر روند و پیشرفت برنامه تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت می باشد.

دکتر سید علیرضا مروجی، با تقدیر از فعالیت همکاران بهداشتی در این راستا افزود: تیم پایش گر وزارت بهداشت ضمن پیگیری پیشرفت برنامه تحول سلامت، شاخص ها و برنامه های فنی و مدیریتی دانشگاه را طبق چک لیست مشخص مورد ارزیابی قرار داده و سپس با حضور در مراکز بهداشتی - درمانی و شبکه بهداشت و درمان شهرستان های کاشان و آران و بیدگل به صورت عینی برنامه های مورد نظر را ارزیابی کردند.

معاون فنی معاونت بهداشتی وزارت متبوع، نیز پانل مدیریت اطلاعات سلامت را بررسی نمود و مسئولین بهداشتی دانشگاه نیز تحلیل های خود را از آمار و شاخص های موجود در پانل ارائه کردند.

دکتر کوشا در پایان، ضمن اظهار رضایت از شاخص ها و عملکرد معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، از تلاش های مدیران و پرسنل این معاونت در تهیه پانل مدیریت اطلاعات سلامت به شکل جامع و همچنین ایده ها و نوآوری های این حوزه قدردانی کرد.

ساعت : 14:22 -  روز  : دو شنبه  - 10 /  9 / 1393 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :1130