طرح تحول نظام سلامت

جلسه دانشگاهی ستاد اجرایی برنامه تحول نظام سلامت برگزار شد

جلسه ستاد دانشگاهی برنامه تحول نظام سلامت با حضور رئیس دانشگاه و سایر اعضاء روز پنجشنبه مورخ 6/9/93 در سالن شهداء ستاد مرکزی برگزار شد.

به گزارش وب دا،دکتر محمد حسین اعرابی، رئیس دانشگاه، در این جلسه ضمن تاکید بر لزوم به روزرسانی سامانه های مرتبط با برنامه تحول نظام سلامت اظهار داشت: در خصوص اطلاع رسانی هرچه بیشتر و بهتر سامانه های 1690 و 1590 اقدامات لازم انجام شود.

دکتر داوود خیرخواه معاون درمان دانشگاه، نیز در این جلسه گزارشی از روند اجرای برنامه تحول نظام سلامت در هفته گذشته را ارائه داد.

این گزارش حاکیست، روسای کمیته های طرح تحول نظام سلامت دانشگاه  و رئیس بیمارستان کارگر نژاد همچنین در این جلسه گزارشی از عملکرد فعالیت های واحد مربوطه را در راستای این طرح عنوان کردند.

گفتنی است در پایان این نشست، نامه ها و دستورالعمل های ابلاغی از سوی وزارتخانه در هفته گذشته مورد بررسی قرار گرفت.

ساعت : 13:16 -  روز  : پنج شنبه  - 6 /  9 / 1393 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :624