گردهمایی دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشگاه با حضور مخترع جوان برگزار شد

گردهمایی دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشگاه با حضور مخترع جوان دکتر روح الله شریفی در محل دانشکده پرستاری مامایی برگزار شد.

به گزارش وب دا، دکتر شریفی مخترع کوچکترین میکروسکوپ و قرآن دنیا در این جلسه، توضیحاتی را در زمینه نحوه کار و فواید این اختراعات بیان کرد.

وی، با تاکید بر این موضوع که ما باید ارزش دانسته های خود بدانیم و آگاه باشیم که اسلام درهمه جا پیشرو است، خواستار تامل و دقت بیشتر اعضای هیات علمی و دانشجویان حاضر نسبت به آیات و روایات شدند.

شایان ذکر است اعضاء حاضر در جلسه پرسش های خود را مطرح کردند و از نزدیک با نحوه کار اختراعات دکتر شریفی آشنا شدند.

گفتنی است این مخترع جوان بیش از 274 اختراع که بخش اعظمی از آن براساس آیات قرآنی روایات و احادیث ائمه می باشد، را ثبت کرده است.

ساعت : 12:43 -  روز  : سه شنبه  - 29 /  7 / 1393 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :615