معاون بهداشتی دانشگاه خبر داد:

اجرای برنامه های مختلف همزمان با فرا رسیدن هفته سلامت روان در دانشگاه

معاون بهداشتی دانشگاه گفت: همزمان با فرا رسیدن هفته سلامت روان، برنامه های مختلف و متنوعی در دانشگاه برگزار شد.

نشست صمیمانه ای معاون بهداشتی و پرسنل ستاد مرکزی این معاونت

به گزارش وب دا، به مناسبت فرا رسیدن روز "سلامت روان و محیط کار" که یکی از عناوین روزهای هفته سلامت روان می باشد و در راستای ارتقاء سطح سلامت روان کارکنان، نشست صمیمانه ای با حضور معاون بهداشتی و پرسنل ستاد مرکزی معاونت بهداشتی در تاریخ 26/7/93 در سالن آموزش معاونت تشکیل گردید.

دکتر مروجی، در این نشست ابتدا ضمن بیان ضرورت برگزاری این جلسه، طرح دیدگاه های انتقادی و رفع دغدغه های کارکنان را لازمه پیشرفت و ارتقاء کیفیت عملکرد سازمان دانست.

پرسنل ستادی معاونت بهداشتی در ادامه این جلسه، سوالات و پیشنهادات خود را به صورت کتبی و شفاهی مطرح و دکتر مروجی نیز در پاسخ به این سوالات توضیحات لازم را ارائه کرد.

برگزاری کارگاه آموزشی باورهای نادرست

کارگاه آموزشی باورهای نادرست در رابطه با بیماری های روان با همکاری گروه روانپزشکی دانشگاه و پایگاه بهداشتی باهنر روز شنبه مورخ 26/7/93  در مدرسه نجفی کاشان برگزار شد.

برگزاری کارگاه "مهارت های فرزند پروری" برای پرسنل نیروی انتظامی

کارگاه آموزشی " مهارت های فرزند پروری" برای پرسنل نیروی انتظامی و خانواده های آنان روز شنبه 19/7/93 برگزار گردید.

در این جلسه پیرامون مهارت های فرزند پروری و ارتباط با نوجوان با هدف آشنایی و توانمند سازی خانواده ها در زمینه تربیت فرزندان، به شرکت کنندگان مطالبی ارائه گردید و این برنامه با پاسخگویی به سوالات حاضرین به پایان رسید.

همایش پیاده روی خانوادگی سلامت روان در روستای کله برگزار شد

همایش پیاده روی خانوادگی در تاریخ 19/7/93 با حضور 50 نفر از اهالی منطقهو همراهی پرسنل مرکز بهداشتی درمانی کمال الملک برگزار شد.

در این همایش کارشناس بهداشت روان دانشگاه، پیرامون اهمیت ارتقاء سلامت روان و پیشگیری از افسردگی در بانوان مطالبی را ارائه کرد و در پایان به سوالات شرکت کنندگان پیرامون افسردگی و راهکارهای مقابله با آن پاسخ دادند.

برگزاری همایش پیاده روی خانوادگی سلامت روان در مرکز بهداشتی درمانی صمیمی

همایش پیاده روی خانوادگی در تاریخ 20/7/93 با حضور 50 نفر از اهالی منطقه و همراهی پرسنل مرکز بهداشتی درمانی صمیمی برگزار شد.

کارشناس مبارزه با بیماری های مرکز بهداشتی درمانی صمیمی در این همایش، در پایان مسیر پیاده روی (پارک لاله) در خصوص اهمیت ارتقاء سلامت روان و نقش زنان در سلامت روان جامعه سخنانی را ایراد نمود و سپس به برگزیدگان مسابقه سلامت روان جوایزی به رسم یادبود اهداء گردید.

برگزاری همایش پیاده روی خانوادگی سلامت روان با مشارکت مراکز بهداشتی درمانی کتابچی،شهید لامع، معنوی و فاطمیه زیدی

همایش پیاده روی خانوادگی در تاریخ 23/7/93 با حضور 150 نفر از خانواده ها و همراهی پرسنل مراکز بهداشتی درمانی کتابچی، شهید لامع، معنوی و فاطمیه زیدی برگزار شد.

این همایش در مسیر میدان جهاد به سمت پارک بانوان انجام شد که در پایان مسیر، دکتر فقیری پزشک مرکز بهداشتی درمانی کتابچی، در خصوص اهمیت ارتقاء سلامت روان در جامعه و نقش زنان در سلامت روان جامعه سخنانی را ایراد کرد و در پایان طی مراسم قرعه کشی بین شرکت کنندگان، به تعدادی از برگزیدگان جوایزی به رسم یادبود اهداء گردید.

گفتنی است تمامی این برنامه ها به همت واحد سلامت روانی اجتماعی معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد.

عناوین روزهای هفته سلامت روان به شرح ذیل است:

تاریخ

30/7/93

چهارشنبه

سلامت روان و مراقبت از بیماران روانپزشکی

ساعت : 14:11 -  روز  : دو شنبه  - 28 /  7 / 1393 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :931