همایش قلب سالم

در همایش قلب عنوان شد:

تغذیه سالم و ورزش رمز داشتن قلب سالم

سرپرست شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل گفت: تغذیه سالم و ورزش رمز داشتن قلب سالم است.

به گزارش وب دا، دکتر مسعود دهقانی در همایش روز جهانی قلب در مرکز بهداشتی درمانی شهر ابوزیدآباد افزود: بیماری های قلب و عروق از عوامل مهم مرگ و میر در می باشد که داشتن سبک زندگی سالم، مهم ترین راه پیشگیری از ابتلا به این بیماری است.

وی، استعمال دخانیات، استفاده از غذاهای چرب و دارای کلسترول بالا را از عوامل ابتلا به بیماری های قلب و عروق بیان و تصریح کرد: متاسفانه تعداد افراد سیگاری در بین جوانان و میانسالان در جامعه رو به افزایش است و این خود تهدیدی جدی برای جامعه می باشد.

دکتر دهقانی، با اشاره به اینکه پیاده روی و ورزش یک عامل مهم و اساسی در زمینه پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی است، ادامه داد: ضمن استفاده از تغذیه سالم و پرهیز از غذاهای چرب با کلسترول بالا بایستی در سبد غذایی خانواده ها حتماً از سبزیجات تازه استفاده شود.

این گزارش حاکیست، کارشناس ورزش بانوان منطقه ابوزیدآباد در ادامه این همایش در زمینه ورزش و پیشگیری از این بیماری سخنانی را بیان کرد.

گفتنی است این همایش به مناسبت روز جهانی قلب به همت مرکز بهداشتی درمانی شهر ابوزیدآباد با حضور سرپرست و معاونین و مدیران شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل در سالن اجتماعات اداره بهزیستی این شهر برگزار و در پایان به شرکت کنندگان دراین همایش به قید قرعه جوایزی اهدا شد.

برگزاری همایش پیاده روی خانوادگی در شهر نوش آباد

برپایه این گزارش، به همین مناسبت، همایش پیاده روی خانوادگی در روز جمعه مورخ 25/7/93 در شهر نوش آباد از توابع شهرستان آران و بیدگل برگزار  شد.

دکتر مسعود دهقانی نیز در این نشست، ورزش و تغذیه سالم را یکی از بهترین راه های پیشگیری از بیماری ها برشمرد و افزود: حذف مواد غذایی مانند فست فودها و سیب زمینی سرخ شده و نمک در سبد غذایی از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، در ادامه با اشاره به پورتال قلب سالم دانشگاه اذعان داشت: این پورتال با مطالب مفید و به روز برای مراجعین در زمینه بیماری های قلبی طراحی شده است.

لازم به ذکر است این پیاده روی با حضور مسئولین و مردم شهر نوش آباد از پارک شقایق به طرف زیارت شهدای گمنام اقبالیه برگزار  و در پایان ضمن پذیرایی از شرکت کنندگان جوایزی به قید قرعه به آنان اهدا شد.

ساعت : 12:39 -  روز  : یکشنبه  - 27 /  7 / 1393 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :757