تیم والیبال کارکنان دانشگاه

در مسابقات ورزشی بسیج جامعه پزشکی استان:

تیم والیبال کارکنان دانشگاه علوم پزشکی کاشان نایب قهرمان شد

مسئول جامعه پزشکی کانون کاشان، از کسب مقام نایب قهرمانی تیم والیبال کارکنان دانشگاه در مسابقات ورزشی بسیج جامعه پزشکی استان اصفهان خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر محمد افشار گفت: در نهمین جشنواره مسابقات کارکنان بسیج جامعه پزشکی استان اصفهان شش تیم والیبال شرکت داشتند که تیم بسیج جامعه پزشکی شهرستان نایین به مقام قهرمانی و تیم والیبال کارکنان دانشگاه علوم پزشکی کاشان به مقام نایب قهرمانی دست یافتند.

وی افزود: این مسابقات در روز پنج شنبه 24 مهرماه 93 به مدت دو روز و به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در سالن ورزشی شهید منصور موحدی برگزار شد.

مسئول جامعه پزشکی کانون کاشان تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این دوره از مسابقات در رشته های والیبال و تیراندازی با تفنگ بادی مردان شرکت داشت که نتایج مسابقات تیراندازی در هفته آتی اعلام خواهد شد.

دکتر افشار، کسب این موفقیت را به تمام دانشگاهیان به ویژه بسیجیان تبریک گفت.

گفتنی است نهمین دوره جشنواره مسابقات بسیج عشایر و نواحی استان اصفهان به میزبانی شهر اصفهان و با حضور بیش از 3000 ورزشکار در مورخ 24 و 25 مهرماه در رشته های مختلف ورزشی برگزار شد.

اسامی اعضای تیم والیبال کارکنان دانشگاه علوم پزشکی کاشان همراه با محل اشتغال به شرح ذیل است:

1.     مجتبی وحیدی نژاد: معاونت دانشجویی فرهنگی

2.     روح اله بادیزاده: ستاد مرکزی

3.     حسن سلمانی: دانشکده پرستاری مامایی

4.     سیّد علی امیری: بیمارستان شهید بهشتی

5.     حسین زارع: دانشکده پزشکی

6.     علی خبره: مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی

7.     حیدر صفاری: بیمارستان متینی

8.     حمید رضا رموزی: کانون بازنشستگان

9.     محسن امیدواری: کانون بازنشستگان

10.احسان نمازی: شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل

ساعت : 8:53 -  روز  : یکشنبه  - 27 /  7 / 1393 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :820