رئیس دانشگاه از واحد های ستادی معاونت بهداشتی بازدید کرد

رئیس دانشگاه از برنامه ­های اجرایی معاونت بهداشتی صبح امروز مورخ 15/07/93 بازدید کرد.

به گزارش وب دا، دکتر اعرابی، ضمن بازدید از همه واحدهای ستادی معاونت بهداشتی، برنامه های اجرایی معاونت را براساس چک لیست مورد پایش قرار داد.

وی، با اشاره به اهمیت برنامه تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت، بر همکاری، تعامل و پشتیبانی کلیه واحد های دانشگاه تاکید نمود.

شایان ذکر است برنامه تحول در نظام سلامت در حوزه بهداشت شامل ارائه خدمات سلامت به عشایر، روستائیان و شهرهای زیر 20 هزار نفر، تامین سلامت در حاشیه شهرها و سکونتگاه های غیررسمی می باشد که از ابتدای شهریور ماه سال جاری در منطقه کاشان همزمان با سراسر کشور آغاز و عملیاتی شده است.

ساعت : 13:38 -  روز  : سه شنبه  - 15 /  7 / 1393 /  شماره خبر : 28 / تعداد نمايش :617